Prezentacija elektroničkih alata za direktno sudjelovanje poduzetnika u procesu izrade propisa

10.09.2014.

Pozivamo Vas na Regionalne prezentacije elektroničkih alata (aplikacija) za savjetovanje putem kojih će poduzetnici moći izravno dati prijedloge i primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjena postojećih propisa te tako direktno sudjelovati u kreiranju propisa i kvalitetnijih uvjeta poslovanja.

Prezentacija će se održati prema sljedećem rasporedu:

24/09/2014 Pula (Istarska, Primorsko – goranska županija) Poziv
25/09/2014 Zadar (Zadarska, Šibensko – kninska, Splitsko – dalmatinska, Ličko – senjska županija) Poziv
26/09/2014 Dubrovnik (Dubrovačko – neretvanska županija) Poziv
29/09/2014 Bjelovar (Bjelovarsko – bilogorska, Virovitičko – podravska, Koprivničko – križevačka, Međimurska županija) Poziv
30/09/2014 Požega (Požeško – slavonska, Brodsko – posavska županija) Poziv
01/10/2014 Vukovar (Vukovarsko – srijemska, Osječko – baranjska županija) Poziv

Program događanja dostupan je za preuzimanje zajedno s letkom o alatima, a više informacija o projektu pronaći ćete na linku http://www.bizimpact.hr/hrvatski/naslovnica_1/.

Projekt BIZimpact II - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice ima za cilj poboljšavanje poslovne okoline u Republici Hrvatskoj i konkurentnosti hrvatskog malog gospodarstva na način da se u procesu pripreme propisa u Republici Hrvatskoj uspostavi kvalitetniji sustav savjetovanja između države i gospodarstva te prethodna procjena učinaka propisa.

Projekt se provodi pri Ministarstvu poduzetništva i obrta, a partneri su Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora te Hrvatski savez zadruga.

U ranijoj fazi projekta pripremljeni su sljedeći tematski minivodiči za poduzetnike dostupni na linku http://www.bizimpact.hr/hrvatski/minivodici_17/

• Zaštita tržišnog natjecanja i državne potpore
• Zaštita intelektualnog vlasništva
• Sigurnost hrane
• Norme za industrijske proizvode
• Javna nabava
• Sustavi upravljanja energijom
• Upravljanje sustavom kvalitete i rizicima
• PDV nakon pristupanja Europskoj uniji

Molimo da svoj i dolazak svojih kolega na prezentaciju potvrdite na adresu info@bizimpact.hr u roku naznačenom u pozivu za Vašu regiju.
vrh stranice
vrh stranice