Predstavnici HUP-a na okruglom stolu o obnovi i razvoju Banije nakon potresa u organizaciji Ureda Predsjednika Republike

14.10.2021.

Na okruglom stolu održanom 13. listopada 2021. u Uredu Predsjednika Republike Hrvatske na temu obnove i razvoja Banije u ime HUP-a sudjelovali su glavni direktor, dr. sc. Damir Zorić i glavna ekonomistica HUP-a, dr. sc. Iva Tomić.

Dr. sc. Tomić je prezentirala HUP-ov prijedlog mjera za revitalizaciju održive gospodarske aktivnosti u Sisačko-moslavačkoj županiji koji je još ranije dostavljen i Vladinoj radnoj skupini za izradu Programa društvene i gospodarske revitalizacije potpomognutih područja Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom.

Uz predstavnike HUP-a na okruglom su stolu sudjelovali predstavnici Ureda Svjetske banke u Hrvatskoj, HAZU-a, EBRD-a, Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu,  Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Stručnog tima za pružanje stručne potpore razvoju potpomognutih područja, kao i dužnosnici Ureda predsjednika RH, članovi Radne grupe Predsjednika RH za Baniju i predsjednikova Ekonomskog savjeta.

Više informacija na poveznici.

FOTO: Ured Predsjednika Republike Hrvatske/ Ana Marija Katić. 

vrh stranice
vrh stranice