POZIV- Interaktivne radionice, edukacija i savjetovanje za razvoj usluga u proizvodnim poduzećima

14.02.2019.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je objavio javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u šestomjesečnom programu interaktivnih radionica, edukacija i savjetovanja usmjerenom na razvoj usluga u proizvodnim poduzećima.

Program je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja žele inovativnim uslugama nadopuniti svoju ponudu i podići vrijednost svojih proizvoda, što može rezultirati većim prihodima, manjim rizikom poslovanja, povoljnijom strukturom troškova, većom vrijednosti ponude te izlaskom na nova tržišta.

Mala i srednja poduzeća koja će sudjelovati u programu će:
imati podršku stručnjaka prilikom razvoja novih usluga
proći strukturiran i jasno definiran program radionica, edukacija i savjetovanja
razviti nove usluge koje će biti dodatak ili zamjena postojećoj ponudi proizvoda
unaprijediti svoje poslovanje uz korištenje vlastitih ljudskih resursa, u kratkom vremenskom periodu i s minimalnim ulaganjima i dodatnim troškovima.
 
Sudjelovanje u programu je besplatno, odnosno poduzeća će dobiti nefinancijsku (de minimis) potporu u vrijednosti 19.200,00 kn po poduzeću, a broj polaznika je ograničen.
 
Od poduzeća koje žele sudjelovati se očekuje:
sudjelovanje tima iskusnih zaposlenika (minimalno 2 osobe);
visoku razinu angažmana članova tima uz podršku visokog menadžmenta tijekom izvođenja programa;
integraciju novostvorene ponude (kombinacije postojećih proizvoda i novostvorenih usluga) u postojeće poslovanje i njenu komercijalizaciju na domaćem i stranim tržištima.

Program u trajanju od 6 mjeseci će se provoditi od travnja do rujna 2019. godine u sklopu projekta THINGS+ sufinanciranog sredstvima Europske Unije kroz program Interreg Središnja Europa. 
 
Više informacija,  tekst Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje pilot aktivnostima projekta THINGS+ te informacije o postupku prijave nalaze se na web poveznici

 

Prijave su otvorene do 15. ožujka 2019. godine.

vrh stranice
vrh stranice