Potpisan Ugovor o sufinanciranju PUMA programa za 2014. godinu s Brodsko-posavskom županijom

14.02.2014.

HUP u suradnji s Brodskom-posavskom županijom već osmu godinu za redom provodi "Program usavršavanja menadžera - PUMA". PUMA program obuhvaća edukaciju i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije.
14. veljače ugovor o sufinanciranju PUMA programa za 2014. godinu su potpisali ispred Brodsko-posavske županije župan Danijel Marušić i Ivan Sarić ispred Hrvatske udruge poslodavaca.
Za istaknuti je kako je kroz ovaj Program od 2006. godine prošlo ukupno 940 polaznika, što odražava velik interes i odaziv poduzetnika, te isti na jednom mjestu mogu dobiti odgovore na brojna pitanja koja im se pojavljuju u redovitom poslovanju. Ovaj Program je dio Programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva BPŽ. Župan je naglasio kako financijski iznos za PUMA program nije velik, ali je učinak na gospodarstvo značajan s obzirom da se uspjeh temelji na znanju.
Na potpisivanju Ugovora su bili prisutni predstavnici članova HUP-a, gospodin Ivica Kožul, tvrtka Kožul d.o.o., gospođa Ankica Vidaković, tvrtka Autodom Vidaković d.o.o., gospodin Dragan Jelić, CTR – Razvojna agencija BPŽ, koji redovito u PUMA program uključuju svoje zaposlene.
vrh stranice
vrh stranice