Potpisan Ugovor o sufinanciranju PUMA programa za 2012. godinu s Brodsko-posavskom županijom

13.03.2012.

Potpisivanjem Ugovora o sufinanciranju PUMA programa za 2012. godinu Brodsko-posavska županija šestu godinu za redom nastavlja doprinositi regionalnom razvoju i podizanju konkurentnosti poduzetnika. Potpisivanje Ugovora se održalo 13. ožujka 2012. godine u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije ispred koje je Ugovor potpisao župan Danijel Marušić, a ispred HUP-a zamjenik glavnog direktora Bernard Jakelić.
Tom prigodom, župan je izjavio da je proteklih pet godina kroz Program usavršavanja menadžera na području Brodsko-posavske županije prošlo preko 700 polaznika, a ove godine u isti će biti uključeno preko 100 polaznika te da je mišljenja kako je znanje najbitnije u gospodarstvu i svim drugim granama i da je ovo jedan iskorak naprijed i za prevladavanje krize, ali i razvoj gospodarstva. Prilikom potpisivanja, zamjenik glavnog direktora HUP-a je istaknuo da je Brodsko-posavska županija među prvima prepoznala vrijednost investiranja u znanje, a prvenstveno u mlade ljude koji kroz ovaj program stječu praktična i pragmatična znanja, kao i to da smo svjedoci tome kako se naši obrazovni sustavi još uvijek na žalost nisu reformirali i ne pružaju dovoljno primjenjivih znanja u konkretnom poslu i gospodarstvu.

Programom usavršavanja menadžera provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije, a kroz održavanje jednodnevnih seminara tijekom godine s eminentnim predavačima te aktualnim temama.

Na potpisivanju Ugovora su bili prisutni predstavnici članova HUP-a, gospodin Ivica Kožul, tvrtka Kožul d.o.o., gospodin Zdravko Stipetić, tvrtka Đuro Đaković Holding d.d., gospodin Damir Mirković, CTR – Razvojna agencija BPŽ, koji redovito u PUMA program uključuju svoje zaposlene.
vrh stranice
vrh stranice