Poslovna škola za studente 2011 - predavanja u studenom

03.11.2011.

U listopadu su polaznici Poslovne škole za studente u Rijeci odslušali predavanje na temu „HRM funkcija - Upravljanje ljudskim potencijalima“. S osnovnim pojmovima, novim i starim ulogama HR-a, procesom selekcije kandidata te prije svega vrijednosti ljudskog kapitala polaznike je upoznao g. Miloš.
Također, u uvodnim predavanjima nastavilo se s upoznavanjem priznatih poduzeća regije. Ovoga je puta g. Funčić, predsjednik Uprave poduzeća „Protect“ d.o.o., studentima predstavio djelovanje istoimenog poduzeća te odgovorio na njihova mnogobrojna pitanja.

Tijekom studenog predviđeno je održavanje nekoliko predavanja na sljedeće teme: „Menadžerski alati“ – predavač g. Golob, „Poduzetništvo i leadership“ - predavač g. Lukanović te „Osnove financija i poslovnog planiranja“ – predavač gđa. Klanac.

Prvo od navedenih predavanja održat će se u prostorima Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (STeP Ri) gdje će studenti imati mogućnost saznati više informacija o razlozima postojanja STeP Ri-a, infrastrukturi i uslugama, a ujedno će ih tom prilikom g. Tamarut, direktor za razvoj poslovanja, provesti kroz cjelokupni objekt.
vrh stranice
vrh stranice