Poduzetnici budućnosti: Uručena nagrada učenicima Srednje strukovne škole Vinkovci za projekt „Pogledaj u pendžer“

28.01.2020.

Dodjela nagrade održana je u Vinkovcima 28. siječnja 2020. godine u prostorima Srednje strukovne škole pred 50- tak učenika završnih razreda. Pozdravnu riječ održala je mentorica pobjedničkog tima, gđa. Mirjana Jakšić nakon čega su učenici održali prezentaciju pobjedničkog projekta „Pogledaj u pendžer“. Projektom su povezali kulturnu baštinu Vinkovačkog kraja kroz osmišljene proizvode, te su istaknuli kako ne odustaju od daljnje realizacije projekta. Ova nagrada bila im je veliki  poticaj za njihov daljnji rad i iskorak u poduzetništvo.

Nakon održane prezentacije, nagrade učenicima i mentorici uručila je gđa. Marija Felkel, savjetnica predsjednika Uprave za organizacijski razvoj i ljudske potencijale NEXE GRUPE d.d., koja je ujedno održala i interaktivno predavanje o poduzetništvu.

„Ulažite u sebe, u svoje obrazovanje i napredak jer vam je to sigurna investicija. Učiti ćete cijeli život i budite najbolji što možete u onom što radite jer će svaki poslodavac uvijek zapošljavati samo najbolje ljude“- istaknula je gđa. Marija Felkel

Više o samom natječaju HUP-a „Poduzetnici budućnosti“ istaknula je Vedrana Gado, pravna savjetnica Regionalnog ureda u Osijeku, te je pozvala učenike da se i ove godine prijave na natječaj sa svojim kreativnim idejama.

Više o događaju možete pogledati na poveznicama:

https://www.glas-slavonije.hr/422845/4/Djacki-projekt-Pogledaj-u-pendzer-dobio-nagradu-Poduzetnici-buducnosti

https://www.youtube.com/watch?v=zj_i_bRuHvc 

vrh stranice
vrh stranice