Poduzetnici budućnosti: Mladen Falamić uručio priznanja učenicima Srednje škole Marka Marulića u Slatini za pobjedu na natječaju HUP-a Poduzetnici budućnosti

12.11.2018.

7.11.2018. Slatina – Danas su u prostorijama Srednje škole Marka Marulića Slatina uručena priznanja učenicima i mentorima koji su na HUP natječaju „Poduzetnici budućnosti“ osvojili nagradu za svoj projekt „Čokolada s pismom“.
 
Priznanja je učenicima uručio Mladen Falamić, direktor tvrtke ProtectPharma i član Izvršnog odbora HUP- Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede te izjavio: „Biti poduzetnik u Hrvatskoj je izazovno, no ujedno i lijepo jer nam daje priliku da realiziramo svoje ideje i snove te da radimo ono što uistinu želimo. Treba smoći snage prebroditi prepreke jer poduzetništvo je jedina budućnost bilo koje zemlje i nema ozbiljnijeg gospodarskog napretka bez zdrave poduzetničke klime."
 
Natječaj „Poduzetnici budućnosti“ bio je namijenjen timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske, a Hrvatska udruga poslodavaca provodila ga je u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.
Natječaj s nagradnim fondom od 250.000 kuna bio je otvoren od 15. ožujka 2018. do 15. svibnja 2018., a nositelji prijava za sudjelovanje bile su srednje škole. Sredstva koje su škole dobile kao nagradu za najbolje ocijenjene projekte i ideje uložit će se u edukaciju učenika o poduzetništvu te razvoj poduzetničkih znanja i vještina učenika škole.
vrh stranice
vrh stranice