Poduzetnici budućnosti: Dodjela priznanja učenicima Obrtničke i tehničke škole Ogulin za projekt u HUP natječaju Poduzetnici budućnosti

12.10.2018.

Utorak 10.10.2018, Ogulin -  Danas su u prostorijama Obrtničke i tehničke škole u Ogulinu uručena priznanja učenicima i mentorima koji su na HUP natječaju „Poduzetnici budućnosti“ osvojili nagradu za svoj projekt „Pametna podnica za pčele“. Priznanja je učenicima uručio Ivan Bračić, predsjednik HUP- Udruge malih i srednjih poduzetnika i direktor tvrtke PIP.

Natječaj „Poduzetnici budućnosti“ bio je namijenjen timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske, a Hrvatska udruga poslodavaca provodila ga je u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Natječaj s nagradnim fondom od 250.000 kuna bio je otvoren od 15. ožujka 2018. do 15. svibnja 2018., a nositelji prijava za sudjelovanje bile su srednje škole. Sredstva koje su škole dobile kao nagradu za najbolje ocijenjene projekte i ideje uložit će se u edukaciju učenika o poduzetništvu te razvoj poduzetničkih znanja i vještina učenika škole.

vrh stranice
vrh stranice