Poduzetnici budućnosti: Dodjela priznanja učenicima Ekonomske i upravne škole Osijek za pobjedu na natječaju Poduzetnici budućnosti

08.10.2018.

Petak, 5.10. Osijek– Danas su u prostorijama Ekonomske i upravne škole u Osijeku uručena priznanja učenicima i mentorima koji su na HUP natječaju „Poduzetnici budućnosti“ osvojili nagradu za svoj projekt „Budimo poduzetni - igra za razvijanje poduzetničkih vještina učenika od 10-15 godina starosti“. Priznanja je učenicima uručio Denis Sušac, direktor ICT tvrtke Mono iz Osijeka.

 

Natječaj „Poduzetnici budućnosti“ bio je namijenjen timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske, a Hrvatska udruga poslodavaca provodila ga je u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Natječaj s nagradnim fondom od 250.000 kuna bio je otvoren od 15. ožujka 2018. do 15. svibnja 2018., a nositelji prijava za sudjelovanje bile su srednje škole. Sredstva koje su škole dobile kao nagradu za najbolje ocijenjene projekte i ideje uložit će se u edukaciju učenika o poduzetništvu te razvoj poduzetničkih znanja i vještina učenika škole.

vrh stranice
vrh stranice