Peti Sajam poslova

09.03.2012.

Tijekom mjeseca ožujka 2012. godine, Hrvatski zavod za zapošljavanje po područnim službama organizira Peti sajam poslova. U Slavoniji i Baranji započeo je u Vinkovcima 09.ožujka, te u Vukovaru 13. ožujka, u Požegi 15. ožujka i Slavonskom Brodu 16. ožujka, a cijela manifestacija završava 30. ožujka održavanjem sajma poslova u Osijeku.
Sajam poslova ima za cilj izravno suočavanje ponude i potražnje na tržištu rada, odnosno povezivanja poslodavaca i radnika, te na jednom mjestu osigurati svima (prvenstveno nezaposlenima) sve potrebne informacije o ponudi posla, ali i o mogućnosti školovanja, usavršavanja, prekvalifikacija, stipendija i dr. U tom smislu održane su brojne zanimljive radionice, okrugli stolovi, multimedijske prezentacije i sl.
Također, na sajmu poslova omogućeno je i predstavljanje poslodavaca s jadranske obale (ugostiteljsko-turistički sektor) koji su ponudili zapošljavanje za predstojeću turističku sezonu.
Na sajmu, uz tražitelje zaposlenja i poslodavce, uključili su se svi ostali dionici na tržištu rada, te već tradicionalno i HUP Regionalni ured Osijek.
vrh stranice
vrh stranice