Otvoren prvi krug prijava za besplatne savjetodavne usluge poduzetnicima – od 18.11.-15.12.2013.g.

15.12.2013.

Mali i srednji poduzetnici mogu se prijaviti za savjetodavne usluge koje će pružati Projekt SMEPASS II i koje su potpuno besplatne.

U okviru Projekta bit će odabrano 150 MSP-a kojima će se moći pružiti te usluge. Odabir će se temeljiti na objektivnim i transparentnim kriterijima. Druga dva poziva objavit će se svibnju/lipnju 2014. te studenome/prosincu 2014. godine.

Planirana su 3 poziva, a osim trenutačno otvorenog, još 2 poziva bit će raspisana svibnju/lipnju 2014. te studenome/prosincu 2014. godine.

Prijave se vrše on-line na internetskoj stranici projekta http://www.smepass2.eu/apply.aspx.
O projektu

SMEPASS II projekt je Europske unije čija će provedba trajati 2 godine, a cilj je jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva (MSP) u Republici Hrvatskoj.
SMEPASS II pružat će savjetodavne usluge 150 tvrtki malog i srednjeg poduzetništva kako bi očuvali domaća tržišta i potražili nova.
Sva mala i srednja poduzeća imat će priliku prijaviti se za besplatne savjetodavne usluge u:
• Upravljanju kvalitetom
• Razvoju marketinga i novih proizvoda

Odabir tvrtki temeljit će se na objektivnim kriterijima i na transparentan način.

Stručnjaci projekta SMEPASS II dolaze k vama i pružaju usluge u poslovnim prostorima tvrtki. Pružat će direktnu pomoć u marketinškim uslugama kao i u uslugama upravljanja kvalitetom.

U okviru projekta SMEPASS II pružat će se i usluge određenom broju MSP-a u pripremi projektne dokumentacije ili prijava za sufinanciranje iz Strukturnih fondova.
vrh stranice
vrh stranice