One Stop Service Centar Osječko-baranjske županije

26.06.2012.

U Osijeku, 26.lipnja 2012.godine potpisan je Sporazum o suradnji u pružanju potpore ulagačima putem „One Stop Service Centra“ u okviru ICPR projekta „Razvoj investicijskog okruženja“.
Ovim Sporazumom se uređuje međusobna suradnja i zajedničko djelovanje Ministarstva poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije, jedinice lokalne samouprave i drugih institucija na području županije u pružanju potpore ulagačima putem centra. Inače, centar predstavlja jedinstveno informacijsko mjesto, na kojem investitor može dobiti sve relevantne informacije za potrebnu investiciju. Tom prigodom, Dražen Pros, zamjenik ministra poduzetništva i obrta je između ostaloga istaknuo da centar ima za zadatak brže privlačenje stranih i domaćih investicija u Republici Hrvatskoj, što se i ovim sporazumom želi postići. Također, Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije je nadodao da će konačno sada strani i domaći investitori svu birokraciju oko ulaganja rješavati na jednom mjestu.

Inače, Sporazum su potpisali predstavnici 26 institucija, uz predstavnike Ministarstva poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije, jedinice lokalne samouprave, te drugih institucija na području županije i predstavnik HUP-a Reg. ureda Osijeka.
vrh stranice
vrh stranice