Održana redovna Skupština Udruge malih i srednjih poduzetnika 6. lipnja 2011. godine „PUNA I ADEKVATNA PODRŠKA MALOM I SREDNJEM PODUZETNIŠTVU“

06.06.2011.

Udruga malih i srednjih poduzetnika održala je svoju redovnu Skupštinu 6. lipnja 2011. godine na kojoj je usvojeno Izvješće o radu Udruge, od zadnje skupštine održane u studenom 2009. godine, kao i Program rada za 2011. i 2012. godinu.
Skupštinu su vodili i moderirali Petar Lovrić, predsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika i Anny Brusić, direktorica Udruge malih i srednjih poduzetnika. Skupština je održana netom nakon održanog HUP-ovog dana poduzetnika na kojem je predstavljen program razvoja Hrvatske, kako ga vide poduzetnici i gospodarstvenici okupljeni u HUP-u.
Iz Izvješća o radu Udruge naglašeno je kako je Udruga, kao i gospodarstvo u cjelini, posljednjih godinu i pol dana djelovala u uvjetima izrazite gospodarske krize, a koja je započela u zadnjem kvartalu 2008. godine. Kriza je kroz cijelo dosadašnje razdoblje imala negativne učinke na poduzetničku i ulagačku klimu.
vrh stranice
vrh stranice