Održan webinar na temu razvoja kompetencija zaposlenika na temelju KPI-eva

18.02.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizirao je webinar na temu „Razvoj kompetencija zaposlenika na temelju KPI-eva“ koji se održao danas 18. veljače 2021. godine.

Na webinaru je kroz studije slučajeva prikazano kako razvijati kompetencije na temelju (ne)ostvarenja KPI-eva, a webinar je uključivao sljedeće teme:

           Strateški i operativni ciljevi poduzeća prikazani kroz KPI (ključne pokazatelje uspješnosti);

           Postavljanje KPI za svaki sektor unutar poduzeća;

           Mapa KPI i njezina povezanost s kompetencijama zaposlenika;

           Menadžment i kompetencije u ovisnosti o životnom vijeku poduzeća;

           Što kad je neostvarivanje KPI povezano s (ne)kompetencijama zaposlenika?;

           Kompetencije zaposlenika i njihov razvoj;

           Kako nalazi iz kontrolinga utječu na promjene vezano uz kompetencije zaposlenika;

           STUDIJ SLUČAJA – Storytelling proveden kroz Qlik Sense BI alat.

Interaktivni webinar koji je bio namijenjen vlasnicima i upravi poduzeća, menadžerima ljudskih potencijala, menadžerima kontrolinga i kontrolerima, kao i svim zainteresiranima, održala je dr.sc. Andreja Švigir, ovl.rev. – doktorirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom: “Uloga integriranog, financijskog i nefinancijskog izvještavanje u donošenju poslovnih odluka”. Magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom “Uloga i značaj računovodstvenih politika u poslovnom odlučivanju” i stekla titulu magistrice znanosti. 2007. godine u partnerstvu osniva Altius savjetovanje d.o.o., s osnovnim ciljem razvoja i unaprijeđenja kontrolinga u hrvatskim poduzećima te edukacija iz područja kontrolinga. Posebnost: povezivanje kontrolinga s njime povezanim područjima i educiranje iz područja menadžmenta, analize financijskih izvještaja, financija i računovodstva. Educirala više od 4000 polaznika na petstotinjak edukacija i in-house programa. Sudjelovala na projektima uvođenja i razvoja kontrolinga u hrvatskim poduzećima. Radila u konzultantskoj kući TEB- poslovno savjetovanje kao urednica-savjetnica za područje računovodstva. U poduzeću Strabag bila je voditeljica odjela bilanciranja. Završila edukaciju pri Hrvatskoj udruzi revizora i stekla titulu ovlaštenog revizora.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od petnaest godina.

vrh stranice
vrh stranice