Održan webinar na temu: Proširite poslovanje na druge zemlje

28.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa i u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizirao je zanimljiv interaktivan webinar na temu: „Proširite poslovanje na druge zemlje“ koji se održao u četvrtak 28. listopada 2021. godine.

Od 2018. godine, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom i Algebrom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Kako proširiti poslovanje na globalnoj razini i početi prodavati korisnicima u inozemstvu. Market Finder, Googleov je alat koji predlaže najbolja strana tržišta za izvozne aktivnosti. Alat daje pregled o detaljima pojedinih tržišta kao na primjer najpopularnije načine plaćanja u pojedinoj zemlji, konkurentnosti zemlje, koliko poreza na pojedinom tržištu morate platiti i još drugih korisnih detalja.

Interaktivni webinar održao je Dean Krizmanić, koji je trenutno zaposlen kao marketinški konzultant sa naglaskom da pomogne klijentima u tranziciji na digitalni marketing. Savjetuje ih i vodi marketinške kampanje, mahom Google/Facebook, community management, vođenje projekata izrada web stranica i web analitika. Paralelno, strast su mu predavanja i tu strast realizira kroz Algebru već 5 godina. U Algebri vodi sve module iz programa obrazovanja SIO - Specijalist internetskog oglašavanja, a iskušao se i u nastavi Digitalne akademije koja je program za osnovnoškolce, učenje o digitalnom okruženju.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od petnaest godina.

vrh stranice
vrh stranice