Održan webinar na temu: Google Analytics

01.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa i u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizirao je zanimljiv interaktivan webinar na temu: „Google Analytics“ koji se održao u petak 01. listopada 2021. godine.

Od 2018. godine, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom i Algebrom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja. Kako ispravno postaviti Google Analytics kôd za praćenje, definirati ciljeve web stranice u Google Analyticsima te koji su osnovni izvještaji koji nam pokazuju tko su naši posjetitelji, kako su nas pronašli, što rade na našem web te koliko su nam vrijedni, polaznici su mogli saznati na oovj radionici.

Webinar je održao Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od petnaest godina.

vrh stranice
vrh stranice