Održan seminar Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima, turizmu i trgovini

22.02.2019.

Dana, 22.2.2019. je u Tehnološkom Parku Varaždin održan seminar "Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima, turizmu i trgovini" s ciljem informiranja i educiranja poslodavaca o mogućnostima realizacije energetski učinkovitih mjera u njihovim proizvodnim pogonima, kao i u uslužnom sektoru (turizam i trgovina) te mogućnosti prijave projekta za sufinanciranje iz EU fondova, a povodom skorašnje objave natječaja.  
Predstavljeni su trenutno poznati okviri poziva, te prihvatljivosti projekata za prijavu, a koji predviđaju mjere povećanja učinkovitosti korištenja energije privatnog uslužnog sektora turizma i trgovine, omogućujući pružanje jednake količine rezultata, korištenjem manje količine isporučene energije, te smanjenje udjela konvencionalnih goriva u ukupnoj potrošnji energije uvođenjem novih sustava za korištenje energije OIE.

Predavači na radionici su predstavnici HUP Koordinacije za energetsku učinkovitost i tvrtke Riteh d.o.o.  koji imaju višegodišnje iskustvo u energetskoj učinkovitosti, u samoj implementaciji i dobivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.
vrh stranice
vrh stranice