NOVI ČLAN HUP-A

Novi član HUP-a: Colliers Advisory d.o.o.

02.11.2022.

Colliers, globalna vodeća tvrtka za savjetovanje i usluge posredovanja komercijalnim nekretninama je u Hrvatskoj prisutna već 18 godina. Nalazeći se na vrhu industrije, Colliers svakodnevno radi na stvaranju bolje budućnosti, integrirajući u svoju kulturu različitosti, održivo poslovanje i brigu o zajednici

Novi član HUP-a: CRATIS d.o.o.

10.10.2022.

Tvrtka CRATIS d.o.o. profilirala se kao vodeća tvrtka za pružanje cjelovitih ICT rješenja po principu „ključ u ruke“ pri čemu korisnicima nudi cjelovite usluge iz područja telekomunikacija, podatkovnih centara, najma softvera i računalne infrastrukture u oblaku, ekspertne ICT podrške, a sve s konačnim ciljem digitalne transformacije.

Novi član HUP-a: IRON MOUNTAIN CROATIA

07.09.2022.

IRON MOUNTAIN (Arhiv-Trezor d.o.o.) prva je tvrtka u Hrvatskoj koja pruža potpunu uslugu profesionalnog upravljanja poslovnom dokumentacijom (čuvanje, skeniranje, digitalizacija, automatizacija poslovnih procesa, sigurno uništavanje). Zahvaljujući svojim stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom u informatičkoj i logističkoj djelatnosti te skladištenju i transportu dokumenata, Arhiv-Trezor tvrtkama nudi strateško upravljanje dokumentacijom po najvišim svjetskim standardima.

Novi član HUP-a: Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru - studentskom gradu budućnosti

19.07.2022.

Studijski programi…

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru osnovano je 2005. godine i na njemu se provode tri preddiplomska stručna studija „Trgovina“, „Upravni studij“ i „Fizioterapija“ (tri godine, 180 ECTS, stručni prvostupnik/ica) te jedan specijalistički diplomski stručni studij „Preventivna fizioterapija“ (dvije godine, 120 ECTS, dipl. fizioterapeut/kinja).

Novi član HUP-a: LRS Creative d.o.o

08.07.2022.

LRS Creative d.o.o. osnovana je 2019. godine i od se neprestano razvija. 

Rastuća smo splitska tvrtka u industriji pića i ugostiteljstva te imamo dvije djelatnosti pod našim imenom, The Daltonist Craft Bar i Fetivi i Furesti.

Novi član HUP-a: Data.Link Unija

03.06.2022.

Iz nekoć male obiteljske tvrtke Data-Link koja bilježi preko 30 godina uspješnog poslovanja spajanjem sa holdingom Unija, slovenskom računovodstvenom kućom koja je prisutna u 14 europskih zemalja uključujući i područje cijele bivše Jugoslavije, stvorena je najveća regionalna grupacija specijalizirana za računovodstvene usluge.

Novi član HUP-a: Selekcija.hr

19.05.2022.

Zamislite da želite psihometrijsku procjenu 3500 zaposlenika. Što vam je potrebno?

2013 godina: 25 psihologa i studenata à 5 mjeseci rada.

2022 godina: 1 psiholog i à 5 dana rada.

Upravo to Selekcija.hr omogućuje:

·       brže i jeftinije testiranje 

·       veću sigurnost procjene (bez grešaka izazvanih ljudskim faktorom)

·       jednostavniju i ugodniju prijavu na testiranje, bolji UX

NOVI ČLAN HUP-A: DING.jobs

09.05.2022.

DING.jobs je prvi hrvatski startup fokusiran na studentske i entry-level poslove. Platforma je krenula s radom početkom 2021. godine, a trenutno ju koristi preko 15.000 studenata i 500 poduzeća diljem Hrvatske.

Novi član HUP-a: IDE3 d.o.o.

11.05.2021.

IDE3 d.o.o. od svog osnutka 2008. godine IDE3 d.o.o. pruža najširi spektar ICT usluga. Pomažu tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje digitalizacijom procesa i modernizacijom radne okoline. IDE3 d.o.o nudi potpuna ICT rješenja, od savjetovanja i projektiranja do implementacije, održavanja i zaštite IT sustava i infrastrukture. Izrađuju kompleksna web i mobilna softverska rješenja, a njihov edukacijski centar nudi edukacije za poslovne korisnike iz svih područja ICT-a. Širokom paletom ICT usluga osiguravaju neprekidno poslovanje po najvišim standardima kibernetičke sigurnosti.

vrh stranice
vrh stranice