NOVI ČLAN HUP-A

NOVI ČLAN HUP-A: DING.jobs

09.05.2022.

DING.jobs je prvi hrvatski startup fokusiran na studentske i entry-level poslove. Platforma je krenula s radom početkom 2021. godine, a trenutno ju koristi preko 15.000 studenata i 500 poduzeća diljem Hrvatske.

Novi član HUP-a: IDE3 d.o.o.

11.05.2021.

IDE3 d.o.o. od svog osnutka 2008. godine IDE3 d.o.o. pruža najširi spektar ICT usluga. Pomažu tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje digitalizacijom procesa i modernizacijom radne okoline. IDE3 d.o.o nudi potpuna ICT rješenja, od savjetovanja i projektiranja do implementacije, održavanja i zaštite IT sustava i infrastrukture. Izrađuju kompleksna web i mobilna softverska rješenja, a njihov edukacijski centar nudi edukacije za poslovne korisnike iz svih područja ICT-a. Širokom paletom ICT usluga osiguravaju neprekidno poslovanje po najvišim standardima kibernetičke sigurnosti.

Novi član HUP-a: Aquapark Istralandia

21.12.2020.

 Slijedeći istraživanja Master plana turizma Hrvatske gdje se diverzificirala ponuda turističkog proizvoda ne samo po županijama već svaka županija preko svojih master planova zacrtava buduća kretanja svake pojedine općine i grada kao zasebne clustere i cjeline, tvrtka Aqua park d.o.o. pronašla je prostor za ponudu i upotpunjavanje turističkog sadržaja novim proizvodom na turističkom tržištu Istre –vodenim parkom Istralandia.

Vizija koju želimo potaknuti i dugoročno implementirati u organizaciju aquaparka  je da Istraladia postane vodeća destinacija, zabavni park fokusiran na obiteljsku zabavu u Hrvatskoj i općenito jedan od vodećih parkova u ovom dijelu Europe. Ovaj će aquapark, osim što će postati jednom od ključnih zabavnih destinacija na Sredozemlju, njegovati obiteljske vrijednosti te zajedništvo ljudi i zabavu kao fokus svojeg djelovanja.

Novi član HUP-a: Poduzetnički inkubator virovitičko podravske županije

27.07.2020.

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. je, prvenstveno, poduzetnička potporna institucija osnovana s ciljem poboljšanja regionalne konkurentnosti, poduzetničkog okruženja i održivog razvoja Virovitičko-podravske županije poticanjem razvoja tehnoloških „start-up“ poduzeća i otvaranje novih radnih mjesta. Poduzetnički inkubator, s obzirom na specifičnost usluga koje pruža, djelatnosti kojom se bavi, ali i umreženosti sa lokalnim veleučilištem predstavlja svojevrsnu vezu između javnog i privatnog sektora.

Novi član HUP-a: Studenac

27.07.2020.

Studenac je nastao kao mali obiteljski obrt 1973. godine, a svoje je poslovanje proširio na maloprodaju kasnih 90.-ih godina prošlog stoljeća otvaranjem nekoliko prodavaonica u Omišu i okolici te veleprodajnog skladišta u Dućama. U lipnju 2018. Enterprise Fund VIII, u vlasništvu Enterprise Investorsa, jedne je od najvećih tvrtki za upravljanje fondovima u srednjoj i istočnoj Europi, kupio je Studenac od njegovog osnivača i vlasnika Josipa Milavića. U ožujku 2019. godine Studenac je preuzeo Istarske supermarkete, a u studenom iste godine zadarski Sonik. Zahvaljujući kontinuiranom rastu i razvoju, Studenac je danas glavni maloprodajni lanac na Jadranskoj obali i jedan od vodećih u Hrvatskoj. 

vrh stranice
vrh stranice