NOVI ČLAN HUP-A

Novi član HUP-a: COFACE HRVATSKA d.o.o.

27.09.2023.

Coface je globalni lider u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima, s preko 75 godina iskustva i jedinstvenom globalnom mrežom podataka. Omogućujemo našim klijentima siguran razvoj poslovnih transakcija na domaćem, ali i izvoznim tržištima. Coface je izravno, ili putem svojih partnera prisutan u 100 zemalja diljem svijeta.

Novi član HUP-a: Tminus10

27.09.2023.

Tminus10 društvo osnovano je 2021 g. Tminus10 kroz paletu usluga u savjetovanja, podržavamo naše klijente u razvoju originalnih rješenja za njihove najvažnije izazove u TELEKOMUNIKACIJAMA, INFORMACIJSKOJ TEHNOLOGIJI I ELEKTRONICI. 

Novi član HUP-a: Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski

05.05.2023.

Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski osnovano je 2003. godine s ciljem obrazovanja odraslih, kao sastavnog dijela cjeloživotnog obrazovanja. Već 20 godina aktivno provodimo naše obrazovne programe koje polaznicima svih dobnih skupina i razina obrazovanja omogućuju nastavak školovanja ili dodatno usavršavanje.

 

 

Novi član HUP-a: Statkraft

02.05.2023.

Statkraft je vodeća tvrtka u području hidroenergije na međunarodnoj razini te je ujedno i najveći europski proizvođač obnovljive energije. Proizvodnjom energije na matičnom tržištu, u Norveškoj, Statkraft se bavi već 125 godina, a svoje je poslovanje tih davnih godina započeo iskorištavanjem hidroelektričnog potencijala u norveškim planinama. Statkraft je u potpunosti (100%) norveška državna tvrtka koju odlikuje stabilno financiranje i odličan kreditni rejting (A-).

Novi član HUP-a: Hrvatski kišobran d.o.o.

19.04.2023.

Hrvatski kišobran postoji preko 30 godina, a sama proizvodnja kišobrana započela je 2009 na 2010. godinu u suradnji s kaznionicom Lipovica i od tada kontinuirano rastemo, razvijamo se, donosimo inovativne pristupe u proizvodnji i poslovanju, surađujemo sa zajednicom, predstavljamo Hrvatsku u svijetu na najbolji mogući način – kroz kvalitetu, dosljednost, profesionalnost i transparentnost.


Novi član HUP-a: S+B Systemtechnik d.o.o.

18.04.2023.

Proizvodni procesi kreću od ideje do gotovog proizvoda pri čemu se vodimo iznimnom preciznošću rada te isporukom samo visoko kvalitetnih proizvoda.

S+B Systemtechnik d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine u Splitu od strane matičnog poduzeća S+B Systemtechnik GmbH & Co. KG sa sjedištem u Fellbachu, Njemačka. Od samog početka karakterizira  nas stabilan, kontinuiran rast i razvoj te proširenje asortimana proizvoda. Tvrtka je ekološki usmjerena i ulažemo u obnovljive izvore energije.

Novi član HUP-a: Colliers Advisory d.o.o.

02.11.2022.

Colliers, globalna vodeća tvrtka za savjetovanje i usluge posredovanja komercijalnim nekretninama je u Hrvatskoj prisutna već 18 godina. Nalazeći se na vrhu industrije, Colliers svakodnevno radi na stvaranju bolje budućnosti, integrirajući u svoju kulturu različitosti, održivo poslovanje i brigu o zajednici

Novi član HUP-a: CRATIS d.o.o.

10.10.2022.

Tvrtka CRATIS d.o.o. profilirala se kao vodeća tvrtka za pružanje cjelovitih ICT rješenja po principu „ključ u ruke“ pri čemu korisnicima nudi cjelovite usluge iz područja telekomunikacija, podatkovnih centara, najma softvera i računalne infrastrukture u oblaku, ekspertne ICT podrške, a sve s konačnim ciljem digitalne transformacije.

vrh stranice
vrh stranice