NOVI ČLAN HUP-A

Novi član HUP-a: IRON MOUNTAIN CROATIA

07.09.2022.

IRON MOUNTAIN (Arhiv-Trezor d.o.o.) prva je tvrtka u Hrvatskoj koja pruža potpunu uslugu profesionalnog upravljanja poslovnom dokumentacijom (čuvanje, skeniranje, digitalizacija, automatizacija poslovnih procesa, sigurno uništavanje). Zahvaljujući svojim stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom u informatičkoj i logističkoj djelatnosti te skladištenju i transportu dokumenata, Arhiv-Trezor tvrtkama nudi strateško upravljanje dokumentacijom po najvišim svjetskim standardima.

Novi član HUP-a: Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru - studentskom gradu budućnosti

19.07.2022.

Studijski programi…

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru osnovano je 2005. godine i na njemu se provode tri preddiplomska stručna studija „Trgovina“, „Upravni studij“ i „Fizioterapija“ (tri godine, 180 ECTS, stručni prvostupnik/ica) te jedan specijalistički diplomski stručni studij „Preventivna fizioterapija“ (dvije godine, 120 ECTS, dipl. fizioterapeut/kinja).

Novi član HUP-a: LRS Creative d.o.o

08.07.2022.

LRS Creative d.o.o. osnovana je 2019. godine i od se neprestano razvija. 

Rastuća smo splitska tvrtka u industriji pića i ugostiteljstva te imamo dvije djelatnosti pod našim imenom, The Daltonist Craft Bar i Fetivi i Furesti.

Novi član HUP-a: Data.Link Unija

03.06.2022.

Iz nekoć male obiteljske tvrtke Data-Link koja bilježi preko 30 godina uspješnog poslovanja spajanjem sa holdingom Unija, slovenskom računovodstvenom kućom koja je prisutna u 14 europskih zemalja uključujući i područje cijele bivše Jugoslavije, stvorena je najveća regionalna grupacija specijalizirana za računovodstvene usluge.

Novi član HUP-a: Selekcija.hr

19.05.2022.

Zamislite da želite psihometrijsku procjenu 3500 zaposlenika. Što vam je potrebno?

2013 godina: 25 psihologa i studenata à 5 mjeseci rada.

2022 godina: 1 psiholog i à 5 dana rada.

Upravo to Selekcija.hr omogućuje:

·       brže i jeftinije testiranje 

·       veću sigurnost procjene (bez grešaka izazvanih ljudskim faktorom)

·       jednostavniju i ugodniju prijavu na testiranje, bolji UX

NOVI ČLAN HUP-A: DING.jobs

09.05.2022.

DING.jobs je prvi hrvatski startup fokusiran na studentske i entry-level poslove. Platforma je krenula s radom početkom 2021. godine, a trenutno ju koristi preko 15.000 studenata i 500 poduzeća diljem Hrvatske.

Novi član HUP-a: IDE3 d.o.o.

11.05.2021.

IDE3 d.o.o. od svog osnutka 2008. godine IDE3 d.o.o. pruža najširi spektar ICT usluga. Pomažu tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje digitalizacijom procesa i modernizacijom radne okoline. IDE3 d.o.o nudi potpuna ICT rješenja, od savjetovanja i projektiranja do implementacije, održavanja i zaštite IT sustava i infrastrukture. Izrađuju kompleksna web i mobilna softverska rješenja, a njihov edukacijski centar nudi edukacije za poslovne korisnike iz svih područja ICT-a. Širokom paletom ICT usluga osiguravaju neprekidno poslovanje po najvišim standardima kibernetičke sigurnosti.

Novi član HUP-a: Aquapark Istralandia

21.12.2020.

 Slijedeći istraživanja Master plana turizma Hrvatske gdje se diverzificirala ponuda turističkog proizvoda ne samo po županijama već svaka županija preko svojih master planova zacrtava buduća kretanja svake pojedine općine i grada kao zasebne clustere i cjeline, tvrtka Aqua park d.o.o. pronašla je prostor za ponudu i upotpunjavanje turističkog sadržaja novim proizvodom na turističkom tržištu Istre –vodenim parkom Istralandia.

Vizija koju želimo potaknuti i dugoročno implementirati u organizaciju aquaparka  je da Istraladia postane vodeća destinacija, zabavni park fokusiran na obiteljsku zabavu u Hrvatskoj i općenito jedan od vodećih parkova u ovom dijelu Europe. Ovaj će aquapark, osim što će postati jednom od ključnih zabavnih destinacija na Sredozemlju, njegovati obiteljske vrijednosti te zajedništvo ljudi i zabavu kao fokus svojeg djelovanja.

vrh stranice
vrh stranice