Novi član HUP-a: Zvona Catering

28.08.2018.

Naša catering avantura je započela u obliku obiteljske priče prije 23 godine s prvim slučajnim cateringom, a početkom 2019. krećemo u izgradnju novog poslovnog prostora u Busovačkoj ulici s degustacijskim prostorom te u modernizaciju postojećeg catering centra.

Naša djelatnost sastoji se od organizacije cateringa za razne poslovne prigode, pa tako radimo catering za seminare, konferencije, poslovne proslave, prezentacije i slično. Neki od naših klijenata su Coca-Cola, Američka ambasada, American Express, BBDO agencija, H&M, INA, L’oreal Adria, Porsche Hrvatska, Jamnica i mnogi drugi. Osim poslovnih evenata organiziramo i catering za privatne proslave od kojih su najveće svadbene i predsvadbene svečanosti, rođendani, pričesti, krizme, razne godišnjice i druge privatne proslave. Osim cateringa, osiguravamo tople obroke u tri velika poduzeća u Hrvatskoj u obliku korporativnih restorana te u njima poslužimo 1.500 obroka dnevno. Ponosni smo vlasnici HALAL certifikata te u svom poslu vrlo često radimo catering prema HALAL standardu.

 Prilikom organizacija svakog cateringa najvažnija je kvaliteta hrane koja je prema HACCP i ISO standardima, široka ponuda hrane koju nudimo i profesionalan tim za koji uvijek iznova dobivamo pohvale. U našoj ponudi klijenti mogu pronaći mediteransku kuhinju, kontinentalnu kuhinju ali i kuhinju iz cijelog svijeta kako bi zadovoljili sve ukuse. Uvijek pratimo trendove, a hranu osim na klasične načine serviramo i u čašicama, žlicama, modernim etažerima, posudicama itd… Vrlo smo ponosi i na svoje slastice, a najviše uživamo raditi deserte u čašicama, na štapićima, kreativne monoporcije, personalizirane torte i druge oku i nepcu omiljene deserte.

Kod cateringa je važno kako hrana i izgleda te u to ulažemo poseban trud. Posluživanje hrane prilagođavamo željama klijenata, pa tako poslužujemo švedski stol, flying buffet ili posluživanje iz ruku, na ovalima ili teller sistem, a ponekad kombiniramo više stilova na istom eventu. Uz uslugu hrane i raznolikog pića, u ponudi imamo i dodatnu opremu poput barskih stolova, šatora, sjenica, trendi svadbenih stolaca i sl. ali i brinemo za dekoraciju stolova.

Naši izazovi su veliki i zahtjevni ali ih uvijek iznova prihvaćamo i ispunjavamo. Najveći izazovi su organizacija cateringa za iznimno velik broj ljudi, prilikom kojeg je jako važna dobra organizacija, kvalitetan tim i spretnost prilikom neočekivanih situacija. Uvijek volimo istaknuti tim koji ima iskustva u radu s ljudima što je iznimno važno u ovom poslu. Oni svoj posao vole, što svakodnevno potvrđuju i pohvale naših zadovoljnih klijenata, a baš zadovoljstvo klijenata je poticaj da kvalitetu usluge zadržimo na visokom nivou i uživamo u svom poslu.

Uz 100.000 posluženih uzvanika godišnje stekli smo iskustvo ali i nevjerojatnu snalažljivost u raznim situacijama. Ono što nas čini drugačijima je naš tim koji uz profesionalan odnos prema klijentima svoj posao obavlja s puno ljubavi i topline. U našem je portfoliu milijun trenutaka za pamćenje...

vrh stranice
vrh stranice