Novi član HUP-a: Rumac Solutions

03.11.2021.

Ivana je donedavno radila kao HR menadžerica u proizvodnim tvrtkama. Iako po znimanju magistra prava, svoje radno iskustvo započela je kao prodavač usluga. U proizvodnju je došla sasvim slučajno, no ljubav prema proizvodnji nastala je gotovo odmah: ”Čim sam vidjela dinamiku kojom se odvijaju događaji, osjetila sam važnost postojanja usklađenosti i sinergije između postrojenja, ljudi i procesa te shvatila što znači stvaranje nove vrijednosti. Dugo vremena osjećala sam kao da lutam iz jednog u drugo, no u jednom trenutku mi se učinilo da je cijeli put imao smisla, da sam zapravo stjecala i uvježbavala razne vještine koje su mi potrebne za ono u čemu mogu pomoći drugima.”

Stoga je ove godine Ivana odlučila ući u poduzetničke vode i pomoći drugim uspješnim tvrtkama u onome u čemu je najbolja, a to je smanjenje gubitaka ili povećanje produktivnosti putem procesa i alata za upravljanje ljudskim potencijalima umjesto rezanjem “troškova” vezanima uz zaposlenike, jačanje organizacije iznutra kroz povezivanje očekivanja i ciljeva organizacije sa zahtjevima i potrebama zaposlenika, i ostvarivanje konkurentske prednosti organizacije na tržištu kroz definiranje, razradu i procjenu kompetencija, kako organizacijskih tako i individualnih.

Dugo sam surađivala s HUP-om i prije. Iz vlastitog iskustva znam da je to mjesto pokretanja konkretnih inicijativa za probleme s kojima se susreću poduzetnici, kao i poslovnog povezivanja i razmjene iskustava između poduzetnika i poslodavaca putem konferencija, seminara, edukacija, okruglih stolova i sl. Stoga je učlanjenje za mene bio prirodni slijed događaja”.

Ivanu možete angažirati za procjenu procesa i regulative iz područja ljudskih potencijala, organizacijske strukture i kulture te procjenu isplativosti HR inicijativa, kao i za uvođenje svih ili nekih procesa iz područja ljudskih potencijala po vašoj mjeri uz mentorstvo i usavršavanje na radnom mjestu za zaposlenike u odjelu ljudskih resursa i operativnom menadžmentu.

 

Kontakt:
ivana@rumac-solutions.hr
+385 98 587 454
https://www.rumac-solutions.hr/

vrh stranice
vrh stranice