Novi član HUP-a: Poduzetnički inkubator virovitičko podravske županije

27.07.2020.

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. je, prvenstveno, poduzetnička potporna institucija osnovana s ciljem poboljšanja regionalne konkurentnosti, poduzetničkog okruženja i održivog razvoja Virovitičko-podravske županije poticanjem razvoja tehnoloških „start-up“ poduzeća i otvaranje novih radnih mjesta. Poduzetnički inkubator, s obzirom na specifičnost usluga koje pruža, djelatnosti kojom se bavi, ali i umreženosti sa lokalnim veleučilištem predstavlja svojevrsnu vezu između javnog i privatnog sektora.

Namijenjen je poduzetnicima početnicima. Poduzetnik početnik je poduzetnik koji je u vrijeme podnošenja Zahtjeva za prijem u Poduzetnički inkubator upisan u odgovarajući registar najviše do 3 godine, te one osobe koje nisu registrirane, ali se namjeravaju registrirati u roku od jednog mjeseca od dana primitka Odluke o korištenju poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora.

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije nalazi se na 4 lokacije, Virovitica, Orahovica, Pitomača i Slatina na kojima poduzetnici mogu dobiti svu potrebnu infrastrukturu i savjetovanje, kako bi put od ideje do tržišta učinili bržim i jednostavnijim.

Usluge koje Poduzetnički inkubator VPŽ nudi poduzetnicima:

  • Najam poslovnog prostora za 1. godinu je BESPLATAN (proizvodne i ICT djelatnosti imaju mogućnost ostati u Inkubatoru do 5 godina, a uslužne do 3 godine)
  • Najam dvorane za održavanje prezentacija, konferencija, seminara i ostalih događaja (3 konferencijske i 1 multifunkcionalna dvorana na 4 lokacije: Orahovica, Pitomača, Slatina i Virovitica)
  • Virtualni inkubator - poslovne, tehničke i obrazovne usluge poduzetnicima koji nisu fizički smješteni u inkubatoru
  • Najam ureda od 1 dana do 3 mjeseca
  • Pružanje savjetodavne pomoći
  • Organiziranje stručnih seminara i okruglih stolova po subvencioniranoj cijeni
  • Promociju na web stranici i na sajmovima
  • Izrada poslovnog plana i investicijske studije
  • Izrada projektnih prijedloga na otvorene  natječaje  i provedba odabranih projektnih prijedloga
  • Informiranje poduzetnika o mogućnostima financiranja i ostalim pogodnostima na web stranici (http://inkubatorivpz.hr/), društvenim mrežama i  u Izdvojenom uredu Poduzetničkog inkubatora VPŽ

S obzirom da je HUP udruga koja promiče razvoj poduzetništva kao i mi, članstvo u HUP-u vidimo kao priliku za suradnju, ali i savjetodavnu i zakonsku podršku poslovanju.

 

vrh stranice
vrh stranice