Novi član HUP-a: Marina D-Marin Dalmacija

07.06.2019.

D-Marin Dalmacija najveća je marina u Hrvatskoj smještena u središtu hrvatske obale, u neposrednoj blizini mnogih dalmatinskih otoka. Udaljena svega desetak minuta vožnje od grada Zadra, ova marina jedna je od najvećih marina na istočnom Mediteranu te je gotovo 20 godina nositeljica Plave zastave. Raspolaže s 1200 vezova u moru i dodatnih 300 vezova na kopnu, te može prihvatiti jahte do 80 metara dužine. Lako je dostupna kopnenim i morskim putem, a od zračne luke Zadar udaljena je samo 5 km. Osim niza tehničko-komercijalnih usluga potrebnih korisnicima veza u marini, u središtu marine nalazi se i ekskluzivni Portus Beach Club&Restaurant koji gostima pruža brojne sadržaje i usluge te tako obogaćuje njezinu ponudu. D-Marin Dalmacija danas je atraktivni nautičko-turistički punkt, vrlo značajan u lancu turističkih središta na istočnoj obali Jadrana.

D-Marin Dalmacija posluje u sustavu D-Marin, tvrtke koja posluje u sklopu Doğuş grupe. D-Marin upravlja s 14 jedinstvenih marina u istočnom Mediteranu i Bliskom istoku, što ga čini najvećim međunarodnim lancem marina. U sastavu grupe nalaze se i najveće brodogradilište i refit centar za mega jahte Marina Barcelona (MB92) te akvizicije grupe brodogradilišta Blohm+Vos s La Ciotat i Compositeworks na francuskoj Azurnoj obali koji od nedavno također posluju pod nazivom i brendom MB92.

Vjerujemo kako će nam članstvo u Hrvatskoj udruzi poslodavaca donijeti brojne dodatne vrijednosti u poslovanju, a sve kako bismo zajedničkim snagama dodatno ojačali poziciju naše kompanije, ali i sektora općenito.

vrh stranice
vrh stranice