Najave događanja

23.07.2021. - Energetska politika Europske unije i demokracija energije, Cornaro hotel, Split

23.07.2021.

Peti međunarodni energetski forum smješten je u kontekst promišljanja globalnog društva rizika i nove društvene paradigme(www.inegs.com).Pandemija Covid-19  tijekom 2020. generirala je gospodarsku i energetsku krizu. Države su pod utjecajem krize različito reagirale u području energetske politike. Uoči pandemije Covid-19 akteri energetske politike slijedili su svoje interese i ciljeve. Europska komisija  proglasila  je novu razvojnu politiku i Europski zeleni plan. Rusija i Ukrajina sklopile su dugo očekivani sporazum o tranzitu plina pod novim uvjetima.SAD su uvele sankcije kompanijama koje rade na Sjevernom toku 2. Pušten je u rad Turski tok. Što sve ovo znači za države i građane EU  tema je Petog međunarodnog energetskog foruma(INTERENEF).

KONFERENCIJA UŽIVO I ONLINE: „PROŠIRITE POSLOVANJE NA TRŽIŠTE SAD-a“ u organizaciji HUP-a, Veleposlanstva SAD-a, hrvatskog društva Armatus Prudentia d.o.o. i američkog društva Trans-Atlantic Market Development

30.06.2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na hibridnoj konferenciji „Proširite poslovanje na tržište SAD-a“ koja će se održati 30.06.2021. godine, s početkom u 11:00 sati, u prostorijama Wespa Spaces, Zavrtnica 17, Zagreb. Ako ne možete biti s nama uživo, pridružite nam se online u praćenju konferencije te saznajte zašto i kako proširiti svoje poslovanje na najveće potrošačko tržište na svijetu.

25.5.2021. Konferencija: Nova generacija EU i hrvatski put ka oporavku, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb

25.05.2021.

Talijansko-hrvatska gospodarska komora i Forca Digital Agency u suradnji s PwC Hrvatska i uz partnerstvo HUP-a organiziraju seriju virtualnih događaja kako bi se otvorio prostor za raspravu o putu oporavka Hrvatske, dajući važne praktične doprinose svim dionicima koji žele sudjelovati na ovom putu. Uvodna konferencija naziva 'Nova generacija EU i hrvatski put k oporavku' bit će održana 25. svibnja 2021. u prostorijama HUP-a s početkom u 13:00 sati. 

 

vrh stranice
vrh stranice