Najave događanja

14.03.2023. Predstavljanje Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske, MS Teams, 10:00 sati

14.03.2023.

Poštovani članovi,

U suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU, pozivamo Vas na predstavljanje Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske koje će se održati u utorak, 14.3.2023. godine s početkom u 10.00 sati putem MS Teamsa. Nakon izlaganja, sudionici će imati priliku postaviti pitanja. Pitanja također možete postaviti već i prilikom prijave na događanje kako bi osigurali da će u ograničenom vremenu biti odgovoreno.

Kreće šesti ciklus UNICEF-ove CSR Akademije „Djeca su naš najvažniji posao“

14.02.2023.

Uključivanje prava djece u svakodnevno poslovanje i upravljanje ključno je za unaprijeđenje održivog poslovanja svakog poduzeća. Kako bi potaknuli poduzeća da unaprijede utjecaje na djecu, Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj i Hrvatskom udrugom poslodavaca i ove godine, već šestu godinu za redom, organizira CSR akademiju pod nazivom „Djeca su naš najvažniji posao“.

31.01.2023. Edukacija na temu: “STRES I PSIHODINAMIKA POSLOVNIH ODNOSA”, HUP, Radnička cesta 37a, Zagreb, 9 sati

31.01.2023.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji sa četvero psihijatara, organizira edukaciju na temu: 

“STRES I PSIHODINAMIKA POSLOVNIH ODNOSA”

koja će se održati u utorak, 31. siječnja 2023. g. s početkom u 9 sati, u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Predviđeno trajanje edukacije je 3 sata i besplatno je za članove HUP-a.

Edukaciju će održati Darko Marčinko, Maja Bajs Janović, Maja Šeparović Lisak i Vedran Bilić.

 Moderator će biti Sanja Varlaj, članica HUP (poslovni i osobni savjetnik te edukant iz logoterapije)

27.01.2023. Konferencija povodom Europskog dana zaštite osobnih podataka“Službenik za zaštitu podataka – posao budućnosti”, Hotel Westin, 11 sati

27.01.2023.

Hrvatska udruga poslodavaca je drugu godinu za redom suorganizator konferencije povodom Europskog dana zaštite osobnih podataka. U svrhu podizanja svijesti javnosti o temeljnom ljudskom pravu – pravu na zaštitu osobnih podataka i privatnosti, Vijeće Europe je, uz potporu Europske komisije, 2006. godine proglasilo 28. siječanj Europskim danom zaštite osobnih podataka, koji se u svijetu još naziva i Dan privatnosti. Ovogodišnji Europski dan zaštite osobnih podataka, Agencija je posvetila službenicima za zaštitu podataka – ključnim osobama u sustavu zaštite osobnih podataka.

09.12.2022. Stručna konferencija „Zakonitost skeniranog i digitalno arhiviranog dokumenta - u svjetlu izmjena relevantnih zakona“, Radnička cesta 37a, Zagreb, te online

09.12.2022.

HUP u suradnji s Ministarstvom financija, Poreznom upravom i Hrvatskim državnim arhivom priprema  stručni skup pod nazivom Zakonitost skeniranog i digitalno arhiviranog dokumenta - u svjetlu izmjena relevantnih zakona“. Stoga  vas pozivamo da rezervirate termin za navedeno događanje. Naime, nova zakonska regulativa u Republici Hrvatskoj ukida obvezu čuvanja dokumenata  isključivo na papiru tj.  dozvoljava uništavanje izvornika, ako je on skeniran i digitalno arhiviran sukladno važećim  propisima.

21.11.2022. Radionica „Predstavljanje informacijskog sustava zaštite na radu“ , Radnička cesta 37 a, te putem platforme MS Teams.

21.11.2022.

Hrvatska udruga poslodavaca - Koordinacija tvrtki za zaštitu na radu i Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike – Uprava za rad i zaštitu na radu zajednički organiziraju radionicu „Predstavljanje informacijskog sustava zaštite na radu“.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 21. studenog 2022. s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 37a (prizemlje, dvorana A), Zagreb te putem platforme MS Teams.

vrh stranice
vrh stranice