Najave događanja

12.6.2018. Dan poduzetnika, Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 11:00

12.06.2018.

Poštovana/i,

najznačajniji godišnji skup hrvatskih poduzetnika i gospodarstvenika Dan poduzetnika, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, ove godine održat će se 12. lipnja 2018., s početkom u 11:00 sati, u Kristalnoj dvorani Hotela Westin u Zagrebu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Danu poduzetnika 2018. na kojem ćemo obilježiti i 25 godina rada naše Udruge. Središnja tema ovogodišnjeg skupa bit će investicije i mogućnosti za njihovu uspješnu realizaciju.

17.5.2018. Prakse javne nabave država članica EU, Remisens Premium Ambasador hotel, Opatija, 9:00

17.05.2018.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na međunarodnu konferenciju o javnoj nabavi „Prakse javne nabave država članica EU“ koja će održati na 17. i 18. svibnja 2018. u Remisens Premium Ambasador hotelu u Opatiji,  u organizaciji Projekt jednako razvoj d.o.o., portala www.javna-nabava.info i PTC services iz Finske. Hrvatska udruga poslodavaca je počasni partner, dok su partneri konferencije Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta te Agencija za reviziju sustava provedbe programa Europske unije.

Svrha konferencije je unapređenje primjene Zakona o javnoj nabavi i pozicioniranje i prepoznavanje javne nabave kao jednog od generatora razvoja gospodarstva Republike Hrvatske. Konferencija će biti interaktivnog karaktera na kojoj će sudionici dobiti niz primjera iz prakse javne nabave triju država članica EU te imati priliku dobiti odgovore na svoja pitanja, družiti se i razmjenjivati iskustva s međunarodnim i domaćim stručnjacima, kao i sa svojim kolegama iz cijele Hrvatske.

11.5.2018. SENSA POWER EVENTS: Konferencija 'Moć samomotivacije' - Postanite aktivni pokretač vlastitog napretka i uspjeha!, Palace Hotel Zagreb, 8:30

11.05.2018.

Samomotivacija je unutarnji pokretač koji ideje transformira u uspjeh, odnosno ključni faktor na putu do ostvarenja zadanih ciljeva. Istraživanja pokazuju da najveći problem nije kako ili koju odluku donijeti – nego kako je ostvariti, kako se motivirati da ustrajemo u odlukama koje nas mogu dovesti do uspješnog i realiziranog života.

 

10.5.2018. 5. Konferencija o pravu i politici tržišnog natjecanja u spomen na dr. sc. Vedrana Šoljana: Provedbeni prioriteti i novi izazovi, Ekonomski fakultet Zagreb, 8:00

10.05.2018.

Dana 10. svibnja 2018. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uz visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar-Kitarović, održat će se „5. Konferencija o pravu i politici tržišnog natjecanja u spomen na dr. sc. Vedrana Šoljana: Provedbeni prioriteti i novi izazovi“. Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja, Hrvatskim društvom za pravo i politiku tržišnog natjecanja (HDPPTN, u osnivanju) i Europskim dokumentacijskim centrom EFZG-a (EDC-KDC), a uz potporu Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatske gospodarske komore.

2.5.2018. Svečana dodjela nagrade: „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2017. godinu, HUP, Radnička cesta 52/1, 11:00

02.05.2018.

Poštovani,

dana 02. svibnja 2018. godine pozivamo vas na svečanu dodjelu nagrade „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2017. godinu, koja će se održati u Velikoj dvorani HUP-a, Green Gold, Radnička cesta 52 u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Institutom za razvoj tržišta rada, Portalom Moj Posao i SOIH-om - Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, ponovno je pokrenuo projekt „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“.

24.4.2018. 2nd Silk Road Tourism Conference, Sheraton Hotel Dubrovnik

25.04.2018.

Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) u suradnji sa Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC), tvrtkom za premium evente Meritum komunikacije, Gradom Dubrovnikom, Ministarstvom turizma, Hrvatskom turističkom zajednicom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore, pozivaju Vas od 24. do 26. travnja u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel na:

2nd Silk Road Tourism Conference

Cilj konferencije je razvoj turističke ponude iz svih segmenata turizma, za goste iz NR Kine, bolje povezivanje i suradnja između turističkih agencija iz Republike Hrvatske (agencija i turističkih zajednica iz susjednih zemalja) i NR Kine. Poseban naglasak osim povezivanja bit će i na edukaciju turističkih agenata/turoperatora o specifičnostima kineskih turista, njihovim potrebama i trendovima. Između ostalih, otvoriti ćemo i temu trgovinskih odnosa, to jest predstaviti platformu Wei Xin 312 Product Treacebility Management, čija integracija će uvelike promijeniti način izvoza domaćih tvrtki izvoznika na Kinesko tržište.

24. 04. 2018. HUP Rijeka: Radni susret: „ Otvorena vrata ZUZNR u Rijeci“ HUP Rijeka, Dolac 8/II, 51 000 Rijeka

24.04.2018.

Kao dio programa obilježavanja Svjetskog  i nacionalnog dana Zaštite na radu,  Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Rijeka i Zavod za unapređivanje zaštite na radu održati će susret Otvorena vrata ZUNZR. Na susret se pozivaju poslodavci, ovlaštenici poslodavca, sindikalni povjerenici, članovi radničkih vijeća, povjerenici radnika za zaštitu na radu, stručnjaci zaštite na radu, ovlaštene osobe za poslove zaštite na radu i drugi zainteresirani u Primorsko – goranskoj županiji

Prevencija rizika, organizacija i provedba mjera zaštite na radu ključni su čimbenici za osiguranje sigurnih i zdravih radnih uvjeta te postizanje produktivnosti, radne učinkovitosti i konkurentnosti.

vrh stranice
vrh stranice