Najave događanja

21.05. - 10.06.2020. Webinari za članove: HUP i Projekt jednako razvoj

10.06.2020.

U vrijeme pandemije s kojom se suočava i naše gospodarstvo, poduzetnici više nego ikad razmišljaju o promjenama i novim poslovnim modelima te i novim ili dodatnim izvorima prihoda za sebe i svoje zaposlenike. Vrijednost javne nabave u Hrvatskoj je 12% do 15% BDP-a te ovo područje na razne načine može biti dobra poduzetnička prilika. Nekima da uđu u svijet javne nabave bilo kroz usluge konzaltinga bilo kao neposredni sudionik samog procesa, drugima da izbruse svoje vještine ili pak da uoče poslovne prilike u EU fondovima i kako da se kao korisnik ponašaju s nabavama iz projekta.

9.6.2020. Webinar: Radni odnosi u vrijeme epidemije koronavirusa

09.06.2020.

U vrijeme pandemije s kojom se suočava i naše gospodarstvo, poduzetnici su više no ikad izloženi učestalim promjenama i neprekidnim izazovima reorganizacije poslovanja. Posebnu pažnju predstavljaju i odnosi prema zaposlenicima, te je HUP Regionalni ured Varaždin u suradnji s Odvjetničkim društvom Porobija & Špoljarić d.o.o. organizirao webinar na temu:

 

„Radni odnosi u vrijeme epidemije koronavirusa“

29.5.2020. Webinar: Upravljanje novčanim tokovima za male i srednje velike tvrtke u vremenima Covid-19 krize

29.05.2020.

Pozivamo vas da nam se pridružite na jednodnevnom besplatnom webinaru, namijenjenom malim i srednje velikim tvrtkama. U ovom periodu najbitnije za tvrtke jest sačuvati likvidnost i poduzeti promptne korake kako bi se izbjegle ili ublažile neželjene posljedice. Stoga će vam tim stručnjaka iz Deloittea prezentirati sve relevantne informacije i podijeliti znanja vezana za sljedeće teme:

27.5.2020. Webinar: Upravljanje novčanim tokovima za male i srednje velike tvrtke u vremenima Covid-19 krize

27.05.2020.

Pozivamo vas da nam se pridružite na jednodnevnom besplatnom webinaru, namijenjenom poduzetnicama koje upravljaju malim i srednje velikim tvrtkama. U ovom periodu najbitnije za tvrtke jest sačuvati likvidnost i poduzeti promptne korake kako bi se izbjegle ili ublažile neželjene posljedice. Stoga će vam tim stručnjaka iz Deloittea prezentirati sve relevantne informacije i podijeliti znanja vezana za sljedeće teme:

22.4.2020. WinDays Virtual konferencija - online programski dan

22.04.2020.

WinDays Virtual, online programski dan, u srijedu, 22. travnja, u vaš dom donosi doživljaj konferencije uživo!. Gledajte i slušajte zanimljiva predavanja, komentirajte, postavljajte pitanja, sudjelujte u kvizu, osvojite nagrade i opustite se uz ekskluzivan nastup Ivana Dečaka iz grupe Vatra, koji će predstaviti novi single „Sva naša ljeta“.
vrh stranice
vrh stranice