Najave događanja

20.09. 2022. Radionica "Zašto zapošljavanje počinje romantično, a završava dramatično? ", Split, Hotel Mondo, Stinice 5

20.09.2022.

Započinjemo novi ciklus radionica sa jako korisnom i zanimljivom radionicom

pod nazivom

Zašto zapošljavanje počinje romantično, a završava dramatično? koja će se održati

u Splitu, 20. rujna, u Hotelu Mondo, Stinice 5, s početkom u 11:00 sati.

 O TEMI:

"Kako ste ga dobro pročitali?!" česta je reakcija oduševljenja novih klijenata nakon što uključe našu procjenu u svoj postupak odabira kandidata za posao.  

Kvalitetan proces regrutacije i profesionalne selekcije kandidata za posao privlači kvalitetne kandidate, omogućava da kandidati daju svoj maksimum te angažman upravo onih kandidata koji najbolje odgovaraju radnoj poziciji. Ovi procesi rade se po utvrđenim pravilima, ali i prema modernim i inovativnim metodama s kojima ćemo upoznati polaznike predavanja.

13.06.2022. Konferencija Možemo li sadašnjom politikom zadržati ljude u zemlji i preokrenuti demografske trendove?, Split, Hotel Mondo, Stinice 5

13.06.2022.

Poštovana/i,

pozivamo vas na konferenciju HUP-a Podružnice Dalmacija pod nazivom

Možemo li sadašnjom politikom zadržati ljude u zemlji i preokrenuti demografske trendove? koja će se održati

u ponedjeljak, 13. lipnja 2022. u 10h u hotelu Mondo (Stinice 5, Split).

 Na konferenciji će se raspravljati o prijedlogu porezne reforme Hrvatske udruge poslodavaca, ali i raspravljati o demografskim trendovima te pronaći odgovor na pitanje može li se sadašnjom politikom zadržati kvalitetne radnike u Hrvatskoj.

Prijedlozi reforme koji će biti predstavljeni rezultat su rada Radne skupine HUP-a za poreznu reformu, kojoj se nakon odluke o osnivanju u studenom prošle godine priključilo čak 40 članova iz velikog broja granskih udruga. Osnovni cilj ovih prijedloga jest povećanje konkurentnosti hrvatskog tržišta rada, koje bi se ostvarilo povećanjem dohotka svim zaposlenicima, a rezultiralo bi i rastom ukupne zaposlenosti i zadržavanjem radnika u Republici Hrvatskoj.

09.-10. 06.2022. Green Future konferencija s temom tehnologije i okoliša, zelene energije i e-mobilnosti , HNK Split

09.06.2022.

Poštovani članovi Hrvatske udruge poslodavaca,

pozivamo vas na

Green Future konferenciju s temom tehnologije i okoliša, zelene energije i e-mobilnosti koja će se održati  9. i 10. lipnja 2022. godine

u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu.

Na  konferenciji će se okupiti globalni i domaći tehnološki lideri, tvrtke, institucije, znanstvenici te ostali dionici sektora održivog razvoja. Green future konferenciju podržavaju dvije vodeće tech kompanije – Rimac Group i Infobip. Uz to, konferenciju podržavaju A1, Bosch, OTP banka, Daikin, Končar, Erste & Young, Siemens Energy, Schneider Electric, Hrvatska Gospodarska Komora, Grad Split te mnogi drugi sponzori (više o sponzorima i detaljne informacije o programu konferencije možete pronaći na mrežnim stranicama: https://www.greenfuture-conf.com/ i na LinkeIn profilu: https://www.linkedin.com/company/green-future-conference/).

01.06.2022. Radionica Kako upravljati konfliktima te pobijediti u svim pregovorima i sporovima", Split, Hotel Mondo, Stinice 5

01.06.2022.

Poštovana/i,

raduje nas što vas možemo pozvati na  radionicu izuzetnog predavača Srđana Šimca

Kako upravljati konfliktima te pobijediti u svim pregovorima i sporovima

koja će biti održana

u Splitu, 01. lipnja 2022. u Splitu, Hotel Mondo, Stinice 5,  s početkom u 10:00 sati.

Očekivano trajanje radionice je 2 sata (ovisno o pitanjima), s uključenim kratkim coffee breakom.

O temi:

Konflikti su sastavni dio života i poslovanja. Neizbježni su. Ma koliko ih izbjegavali i smatrali neugodnima, ne možemo ih izbjeći. Što to više činimo, to oni postaju veći. Zato naučimo kako se suočiti s njima i kako preuzeti odgovornost za njihovo pravovremeno rješavanje. Naučimo našim konfliktima oduzeti negativni predznak i njihove potencijalne destruktivne posljedice pretvoriti u konstruktivne prilike.

 

10.05.2022. Radionica PROFESIONALNOM FOTOGRAFIJOM I VIDEOM DO KVALITETNIJEG TRŽIŠTA , Split, UNIST Tehnološki park, Matoševa 56

10.05.2022.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa UNIST Tehnološkim parkom- SPINIT, Split poziva vas na  radionicu:

PROFESIONALNOM FOTOGRAFIJOM I VIDEOM DO KVALITETNIJEG TRŽIŠTA  

Radionica će bitI održana

u Splitu, 10. svibnja 2022. u Splitu, prostorijama UNIST Tehnološkog parka,  Matoševa 56, s početkom u 10:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 1:30 sata.

O temi:

Ovo predavanje je svojevrstan vodič o tome o tome što rade komercijalni fotografi i snimatelji i zašto bi vaša tvrtka mogla imati koristi od angažiranja profesionalca.

vrh stranice
vrh stranice