Najave događanja

11.03.2020. Radionica: Integritet u poslovanju: Etika i donošenje odluka, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split, 13:00

11.03.2020.

Pozivamo Vas na edukaciju: Integritet u poslovanju: Etika i donošenje odluka koja će se održati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Split  11.03.2020.  od 13:00 do 15:00 sati.

Edukacija u organizaciji Global Compact mreže Hrvatska pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca i Centra ODličnosti U POslovanju – CODUPO, pružit će polaznicima osnove razumijevanja etike i integriteta te njihovog utjecaja na korporativnu kulturu, i objasniti kako se poslovna etika primjenjuje u organizacijama kroz različite aspekte programa etike i usklađenosti. Polaznici će dobiti uvid u praktične alate i strategije za izgradnju etičke kulture s ciljem zaštite integriteta te kolika je važnost i utjecaj poslovne etike na cjelokupno poslovanje kako bi se na odgovarajući način smanjili reputacijski rizici koji su s time povezani. 

19. 02. 2019. Radionica Kluba kontrolera, „Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom", Split, Hrvatska udruga poslodavaca, Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 18:00 sati

19.02.2020.

Klub kontrolera HUP-a za Splitsko-dalmatinsku županiju organizira 1. radionicu iz ciklusa “Tajne poslovnog uspjeha” pod nazivom „Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom", (iskaz poslovnog rezultata u brojkama i slikama razumljiv za sve struke, pregled svih razina marži, s posebnim naglaskom na marži prodaje - kontribucijskoj marži) Voditelj radionice je Frane Galzina, dipl.oec, predsjednik Kluba Kontrolera Hrvatske.

 

vrh stranice
vrh stranice