Najave događanja

08.11.2021. Konstituirajuća sjednica GSV-a Splitsko dalmatinske županije, Splitsko-dalmatinska županija, Domovinskog rata 2/IV, Split

08.11.2021.

Dnevni red:

1.      Potpisivanje Sporazuma o osnivanju Gospodarsko-socijalnog vijeća Splitsko-dalmatinske županije i osnivanje novog saziva Vijeća

2.      Donošenje Poslovnika o radu Gospodarsko-socijalnog vijeća Splitsko-dalmatinske županije

3.      Izbor predsjednika Vijeća (predstavnik HUP-a) i dva dopredsjednika vijeća (predstavnik Splitsko-dalmatinske županije i predstavnik sindikata)

4.      Izvješće o trenutnom stanju na  tržištu rada u Splitsko-dalmatinskoj županiji (prezentacija Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Split)

5.      Razno

26.10.2021. Webinar Uvod u digitalni marketing

26.10.2021.

HUP Regionalni ured Split, u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizira zanimljiv interaktivan webinar „Uvod u digitalni marketing“ koji će se održati u utorak, 26. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 13 sati. 

21.10.2021. Radionica Mentalni fitness- Kako razviti tri glavna mentalna mišića i napredovati u izazovnim vremenima, Regionalni ured Split, Bernardinova 1

21.10.2021.

Poštovana/i,

pozivamo  vas na izuzetno zanimljivu  radionicu predavačice Sandre Čanić:

  • MENTALNI FITNESS – Kako razviti tri glavna mentalna mišića i napredovati u izazovnim vremenima

 Radionica će biti održana u Splitu, 21. listopada 2021. u prostorijama HUP regionalnog ureda Split,  Bernardinova 1, s početkom u 10:00 sati.

Očekivano trajanje radionice je 2 sata.

O TEMI:

Ako ste u dobroj fizičkoj formi, penjat ćete se strmim brežuljcima i planinama bez fizičkog stresa. Ako ste u dobroj mentalnoj kondiciji, imat ćete veći kapacitet nositi se sa životnim izazovima na fukcionalan način. Mentalna kondicija i naš pristup životnim problemima utječu na razinu našeg mentalnog stresa, na jasnoću i fokus pri rješavanju problema te na vrstu, intenzitet i trajanje emocija koje doživljavamo.

Prema jednom od vodećih i globalno prepoznatih koncepata Pozitivne inteligencije, temeljenom na radu Shirzad Chamine -a, bivšeg dugogodišnjeg direktora najveće svjetske coaching organizacije te autora bestsellera Pozitivna inteligencija.

22.9.2021. Konferencija Što je Dalmacija bez turizma? u organizaciji HUP, Regionalni ured Split, Split, Ekonomski fakultet u Splitu, Cvite Fiskovića 5 u 10 sati

22.09.2021.

Prevelika izloženost Dalmacije turizmu, niska proizvodna gospodarska aktivnost te brojni infrastrukturni problemi izazovi su s kojima se jug Hrvatske svakodnevno suočava. Na konferenciji želimo doznati na koje sve načine Dalmacija može poticati rast gospodarstva u smjeru inovativnosti i produktivnosti te istaknuti prepreke i prilike koje se u tom planu prepoznaju.

vrh stranice
vrh stranice