Nagrada ključna razlika

09.07.2014.

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca 8. srpnja 2014. pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskog sustava, održana je svečana dodjela Nagrade ključnarazlika – nagrada za raznolikost ljudskih potencijala.
Nagrade su dodijeljene u 4 kategorije, a dobitnici su PLIVA Hrvatska d.o.o. osvojila je Nagradu u kategoriji opće ravnopravnosti odnosno poticanju raznolikosti zaposlenih, ACT Konto d.o.o. , osvojio je nagradu u kategoriji ravnopravnosti osoba s invaliditetom, Ernst & Young d.o.o., osvojio je Nagradu u kategoriji ravnopravnosti spolova i CIKLOPEA d.o.o. osvojila je nagradu u kategoriji dobne ravnopravnosti.

Dom za starije i nemoćne osobe Sanatorij Ćorluka, tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska, Consilium Expert d.o.o., Društvo multiple skleroze Koprivničko - križevačke županije, Infokorp d.o.o.,  Protel Plus d.o.o., Siemens d.d., Udruga invalida rada Zagreba, Udruga tjelesnih invalida "TOMS" i Vježbaonica d.o.o., kao sudionici natječaja su dobile priznanja za poticanje ravnopravnosti i raznolikosti ljudskih potencijala u 2013. godini.

vrh stranice
vrh stranice