Ministar Horvat s predstavnicima Udruge

12.02.2019.

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat sastao se s predstavnicima HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb 11. veljače 2019. 

 

Sastanak je održan na inicijativu HUP-a a kako bi se nastavili razgovori i pronašla rješenja nastavno na zaključke okruglog stola „Poticanje i razvoj gospodarstva kroz ulogu privatnog zdravstva u RH“ organiziranom u studenom 2018. Teme o kojima se razgovaralo su apliciranje na fondove EU, sudjelovanje u programiranju za novo programsko razdoblje 2021.-2027., te poticanje ulaganja u propulzivnu granu - medicinski turizam.

Uz ministra Horvata na sastanku su sudjelovali pomoćnik ministra Zvonimir Novak, načelnik sektora za investicije i poduzetničku infrastrukturu Sani Ljubunčić a u ime HUP- Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb: predsjednica Udruge Jadranka Primorac, dopredsjednik Udruge prof.dr.sc. Nikica Gabrić. član Izvršnog odbora Ognjen Bagatin, direktorica Udruge Marijana Filipić.

vrh stranice
vrh stranice