Komentar HUP-a povodom prelaska Ivice Mudrinića u Deutsche Telekom

09.12.2013.

Povodom odlaska g. Ivice Mudrinića na mjesto višeg potpredsjednika u Deutsche Telekomu, a s obzirom na njegov aktualan mandat predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca, gospodin Ivica Mudrinić ostaje na čelu HUP-a u narednim mjesecima sve do izbora novog predsjednika.

Pripreme za izbor novog predsjednika koordinirat će g. Mudrinić, Izvršni odbor i glavni direktor nastavljajući istovremeno s realizacijom svih planiranih i redovnih aktivnosti HUP-a. HUP je dobro organizirana udruga, koja u vodstvu ima 20-tak predstavnika najboljih hrvatskih kompanija, a u upravljanju HUP-om, uz predsjednika, aktivno sudjeluju i Izvršni odbor te Savjet HUP-a, dok na realizaciji brojnih HUP-ovih aktivnosti svakodnevno radi više od 40 zaposlenika.

Redovan rad i funkcioniranje HUP-a ne ovisi samo o jednom čovjeku stoga HUP, bez obzira na očekivanu promjenu na mjestu predsjednika, nastavlja s punom angažiranošću raditi na promicanju interesa poduzetnika i poslodavaca, ali i cijeloga društva, jer je u ovom trenutku gospodarski oporavak zajednički prioritet svima obzirom da bez gospodarskog rasta ne može biti ni društvenog napretka ni poboljšanja kvalitete života hrvatskih građana.
vrh stranice
vrh stranice