Izborna Skupština HUP-UUT : Željko Kukurin izabran za predsjednika Udruge u još jednom mandatu

24.03.2021.

24. ožujka 2021. održana je Izborna Skupština HUP Udruge ugostiteljstva i turizma na kojoj je za predsjednika Udruge u još jednom mandatu izabran Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere.  Za dopredsjednike su izabrani Dragan Pujas (Plava laguna) i Tomislav Popović (HUT), a za članove Izvršnog odbora: Hrvoje Veselko (Sunce hoteli), Josipa Jutt Ferlan (Zagreb City Hotels), Sanjin Šolić (Jadranka), Marin Kirin (Borik), Vladimir Bošnjak (Liburnia Riviera hoteli) i Igor Nekić (Toplice Sveti Martin).

„Za sektor je puno napravljeno u prošlom mandatu i uspjelo se uskladiti rad turističkih udruga. Kroz zajedničke inicijative i suradnju posebno su intenzivne bile aktivnosti Udruge u prošloj, za turizam, izrazito teškoj godini. Zbog toga, ali i krize u kojoj se nalazimo, važno je nastaviti kontinuitet rada i zadržati vodstvo Udruge u istom sastavu uz dobrodošla pojačanja“ zaključak je Skupštine.

 

Na sjednici je usvojeno Izvješće o radu za 2020.g. i izmjene Statuta kojima se omogućava održavanje sjednica „na daljinu“.

Programske smjernice su definirane sukladno predloženim prioritetnim temama Udruge u 2021.g. s fokusom na mjere i daljnje očuvanje radnih mjesta, na pripremu turističke sezone i režim ulaska turista u RH te na pokretanje pripremljenih investicija.

 

vrh stranice
vrh stranice