HUP RIJEKA na panelu povodom Svjetskog dana poduzetništva žena

20.05.2015.

Svjetski dan poduzetništva žena obilježen je 19. svibnja 2015. u Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci otvorenjem izložbe "Vizualne priče poduzetnica" i održavanjem panel rasprave na temu „PODUZETNIŠTVA ŽENA“.
Svoju podršku dali su i predstavnici HUP-a Rijeka, a u panel raspravi sudjelovali su: Gordana Nikolić, dekanica i osnivačica Visoke poslovne škole PAR; Božena Gajica Uzelac, MINPO, Voditeljica odjela za poduzetničku infrastrukturu; Vesna Bartolović, HBOR, Voditeljica područnog ureda za Primorje i Gorski Kotar, i Nenad Seifert, Direktor regionalnog ureda HUP-a u Rijeci, te Ana Jergović, direktorica kreativne agencije Ideoteka kao moderatorica. Na skupu je sudjelovalo 50-tak poduzetnica i onih koji planiraju krenuti tim putem , te predstavnici medija; sve s ciljem da se okupljene potakne na bolje razumijevanje teme poduzetništva žena, te ukaže na prilike i mogućnosti koje donosi poduzetništvo, ali i upozori na izazove koji sve poduzetnice i poduzetnike na poduzetničkom putu čekaju.

Izložbu „Vizualne priče poduzetnica“ pokrenula je američka inicijativa "Invest for the Future" koju je osnovala Hillary Clinton, a uz fotografije svjetskih poduzetnica na istoj se mogu vidjeti i „riječke poduzetničke snage“.

vrh stranice
vrh stranice