HUP donirao Onkološki odjel Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj

25.09.2013.

Glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić uručio je ravnatelju Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj Osmanu Kadiću donaciju vrijednu 237.500,00 kuna namijenjenu kupnji hematološkog brojača. Riječ je o vrijednom uređaju kojim se pomiču granice hematoloških analiza malih pacijenata, ubrzava dijagnostika, smanjuje trošak analize, kao i broj servisnih intervala. Donacija je realizirana zahvaljujući članovima HUP-a.
Zadaća svakoga od nas, a ujedno i odgovornost je pomoći onima kojima je to nužno. Hrvatska udruga poslodavaca u obljetničarskoj godini u kojoj slavi 20 godina rada i na ovaj je način pokazala kako prepoznaje stvarne potrebe te je spremnavlastitim angažmanom doprinijeti da se malim pacijentima brže i lakše ubrza dijagnostika. Društvena odgovornost temelj je rada poslodavaca, stup kojega svakog dana grade i koji jasno pokazuje svijest našega djelovanja – napomenuo je prilikom predaje donacije glavni direktor HUP-a Davor Majetić.

Ravnatelju Klinike za dječje bolesti, Osmanu Kadiću, donaciju su uz glavnog direktora HUP-a g. Davora Majetića uručili i predstavnici HUP-Udruge proizvođača lijekova - Belupa, Plive, Jadran Galenskog Laboratorija i Pharmasa.
vrh stranice
vrh stranice