HUP dodijelio nagrade za najbolje studentske planove

29.11.2019.

Od 13 do 16. studenoga 2019. godine u Zagrebu održana je 15. Izložba BUDI UZOR u organizaciji TERA Tehnopolis d.o.o.  na kojoj se, kao i do sada, provodilo natjecanje u pisanju poslovnih planova. Svečana dodjela nagrada održala se danas 29. studenoga 2019. godine u Osijeku u prostorijama TERA Tehnopolisa.

Ovogodišnji GRAND PRIX za najbolji poslovni plan osvojile su studentice Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek: Sanja Antunović, Ana Čolak, Andrea Gregurec i Nives Sić s poslovnim planom Horse Spirit for Human Health. Osim studentskih poslovnih planova, na izložbi su predstavljene inovacije brojnih domaćih i stranih inovatora. GRAND PRIX BUDI UZOR 2019 za najbolju inovaciju je dodijeljen studentu Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Armandu Filiću, za inovaciju Smart Solar Systems.

Svih ovih godina, HUP Regionalni ured Osijek je partner izložbe, te je i ove godine studentima dodijelio svoje nagrade u obliku mogućnosti sudjelovanja na PUMA seminarima koje je u ime Hrvatske udruge poslodavca studentima uručio Ivan Sarić.

vrh stranice
vrh stranice