HUP Dan poduzetnika 2022. - Odgovornost za promjene, Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, Zagreb, 11:00

07.07.2022.

Poštovani, 

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Dan poduzetnika, koji će biti održan 7. srpnja 2022. godine, u Kristalnoj dvorani hotela Westin, s početkom u 11sati.  

 

Dan poduzetnika najznačajniji je godišnji susret Hrvatske udruge poslodavaca, a ovogodišnje izdanje prvo je koje održavamo nakon dvogodišnje stanke.

Posljednje dvije godine bile su osobito teške za hrvatske poduzetnike, obilježene pandemijom i potresima, te su uzrokovale nepovratne posljedice na hrvatsko gospodarstvo i tržište rada.

Zbog toga će ovogodišnji susret biti posvećen pitanju kakva je prognoza za hrvatsko tržište rada u narednom razdoblju te što možemo poduzeti kako bismo ga učinili konkurentnijim. Hrvatska udruga poslodavaca ponudila je svoja rješenja kroz prijedloge izmjena Zakona o radu te prijedlog porezne reforme, koji su proteklih mjeseci predstavljeni javnosti, a o njima se intenzivno razgovara i s Vladom Republike Hrvatske.

Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na ovogodišnjoj konferenciji, na kojoj očekujemo sudjelovanje preko 500 poduzetnika i poslodavaca, članova HUP-a, ali i predstavnike izvršne vlasti na čelu s Predsjednikom Vlade RH, kao i čelnike sindikata, članove diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, brojne elektronske i tiskovne medije te druge visoke goste iz gospodarstva i politike.

Pridružite nam se i Vi i krenimo odgovorno u promjene!

S osobitim poštovanjem,

 

Mihael Furjan                                     Damir Zorić

Predsjednik                                        Glavni direktor

 

PROGRAM 

 

Prijave na Dan poduzetnika molimo šaljite na e-mail: hup@hup.hr uvažavajući pravila protokola zaključno sa 5. srpnjem 2022.

vrh stranice
vrh stranice