HUP – Udruga malih i srednjih poduzetnika obilježava 10 godina okupljanja poduzetnika kroz događanje Radni ručak

06.05.2014.

Od 2004. godine do danas, na tradicionalnim druženjima poduzetnika sa najznačajnim kreatorima poduzetničke infrastrukture, sudjelovalo je 10.000 poduzetnika.
S ovom aktivnošću započeli smo s ciljem da omogućimo malim i srednjim poduzetnicima direktne susrete s najviše rangiranim predstavnicima ministarstava i drugih tijela državne uprave, posebice s donositeljima odluka za politike razvoja gospodarstva. Na Radnom ručku poduzetnici mogu direktno postaviti za njih važna poduzetnička pitanja te u konstruktivnom dijalogu ukazati na vruće poduzetničke teme i izazove s kojima se svakodnevno susreću, kao i predložiti moguća rješenja. Uz to, Radni ručak prilika je za međusobno upoznavanje i jačanje mreže poznanstva među poduzetnicima, gospodarstvenicima kao i predstavnicima izvršne vlasti.

Tijekom proteklih deset godina kao govornici sudjelovali su gotovo svi ministri, državni tajnici, pojedini župani, ravnatelji državnih agencija, a često organiziramo i Radni ručak s predsjednikom Republike Hrvatske, pa ih već smatramo tradicionalnim susretanjima predsjednika države s malim i srednjim poduzetnicima.
vrh stranice
vrh stranice