Hrvatska udruga poslodavaca Podružnica Dalmacija i Udruga za pomoć žrtvama Bijeli krug Hrvatske započeli suradnju

04.06.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca Podružnica Dalmacija i Udruga za pomoć žrtvama „Bijeli krug Hrvatske“ potpisali su pismo namjere u cilju uspostave međusobnog prijateljskog i partnerskog odnosa i jačanja uzajamne suradnje.

Ispred Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija pismo je potpisala Vesna Ivić Šimetin, direktorica Regionalnog ureda, a ispred udruge za pomoć žrtvama „Bijeli krug Hrvatske“, Livija Plančić, predsjednica. U želji da doprinesu procesu prepoznavanja važnosti socijalnog partnerstva i održivosti socijalnog dijaloga na razvoj lokalne zajednice i s ciljem jačanja odnosa među poduzetnicima koji djeluju na ovom lokalnom području i ekonomskog osnaživanja žrtava nasilja i njihovih obitelji, sklopljeno je pismo namjere o suradnji.

Suradnja je inicirana provođenjem projekta Spartak – Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, koji ima i za cilj poticanje suradnje svih socijalnih dionika  i njihovo osnaživanje radi povećanja konkurentnosti i održivog razvoja svih socijalnih partnera.

vrh stranice
vrh stranice