Google garaža: Kako otvoriti Google Ads i pokrenuti Search kampanju?

21.02.2020.

Jučer se u prostorijama HUP-a održala još jedna u nizu edukacija u organizaciji Algebre i Google Hrvatska u sklopu programa Digitalna garaža s temom „Kako otvoriti Google Ads račun i napraviti Search kampanju“. Predavanje je održao Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

Polaznici su naučili kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju. Svi polaznici radionice naučili su kako otvoriti Google Ads račun i samostalno napraviti Search kampanju.

Za sva pitanja oko edukacija u HUP-u u sklopu programa Google Garaža u Zagrebu možete se obratiti Ivani Zlatarić na e-mail: ivana.zlataric@hup.hr 

vrh stranice
vrh stranice