Edukacija u HUP-u u sklopu Digitalne garaže: „Podrobno proučite društvene medije“

16.05.2019.

Zagreb, 15.5.2019. – Danas se u prostorijama HUP-a održala još jedna u nizu edukacija u organizaciji Algebre i Google Hrvatska u sklopu programa Digitalna garaža s temom „Podrobno proučite društvene medije“. Predavanje je održao Claudio Kramarić, suvlasnik wow-junkie.com, prema glasovima kupaca najboljeg beauty web shopa u Hrvatskoj i vanjski suradnik na Visokom učilištu Algebra.

Polaznici edukacije imali su se prilike upoznati s načinom na koji funkcioniraju društveni mediji te koji je najbolji način za koristiti ih u svrhu oglašavanja i brendiranja kompanije. Društvene mreže su sastavni dio modernog života no i dalje ih većina ne koristi na optimalan i dovoljno kreativan način. Nije dovoljno otvoriti račune na društvenim mrežama i potom ih zanemariti, istaknuto je na predavanju, već je povrat investiranog vremena i novca moguć jedino ukoliko u proces uložimo značajan trud i inovativnost. Jedna od ključnih stvari je birati mreže prema tome gdje nam se nalazi ciljana publika te znati kome se i na koji način obraćamo, kao i biti ažuran u kreiranju novog sadržaja kako bi se održala relevantnost brenda ili kompanije.

Za sva pitanja oko edukacija u sklopu programa Google Garaža možete se obratiti Ivani Zlatarić na e-mail: ivana.zlataric@hup.hr 

 

vrh stranice
vrh stranice