Dugogodišnja članica HUP-a Elekta C proslavila 20 godina postojanja

25.11.2013.

Poduzeće se bavi veleprodajom elektromaterijala i rasvjete, posluje diljem Hrvatske, čak i izvozi, a vlastite trgovine ima u Splitu, Šibeniku, Supetru i Sinju. Elekta C proslavila je svoj rođendan s tristotinjak dragih poslovnih partnera i prijatelja u splitskom hotelu Park prošlog tjedna.
U vrijeme recesije, veliki je uspjeh opstati na tržištu, ne biti u blokadi i uredno podmirivati svoje obveze. Kad tome pridodamo i činjenicu da je dugogodišnja članica HUP-a splitska tvrtka Elekta C koja inače zapošljava 17 ljudi, u zadnje dvije godine zaposlila čak 3 nove osobe, onda moramo čestitati Miri Hajdić, vlasnici i direktorici na 20 godina uspješne plovidbe nemirnim morem hrvatskog tržišta. Poduzeće se bavi veleprodajom elektromaterijala i rasvjete, posluje diljem Hrvatske, čak i izvozi, a vlastite trgovine ima u Splitu, Šibeniku, Supetru i Sinju. Elekta C proslavila je svoj rođendan s tristotinjak dragih poslovnih partnera i prijatelja u splitskom hotelu Park prošlog tjedna.
Mira Hajdić je već dugi niz godina vrlo aktivna u članstvu Hrvatske udruge poslodavaca, bila je članica Izvršnog odbora HUP-a Podružnice Dalmacija u 2 mandata, članica je Savjetodavnog vijeća splitskog HZZ-a i jedna od predstavnika HUP-a u Gospodarsko-socijalnom vijeću Splitsko-dalmatinske županije. Kao članica HUP-a sudjelovala je i u nekoliko međunarodnih i EU projekta koje je provodio HUP.
Što kazati nego - Svaka čast Elekta C i sretno i ubuduće!
vrh stranice
vrh stranice