Deloitteov izbor CFO-a godine

30.09.2021.

Prepoznajući sve veću ulogu CFO-ova Deloitte već petu godinu pokreće natječaj za izbor financijskog direktora godine te poziva sve zainteresirane kandidate da se odazovu. Prijave ne iziskuju nikakve troškove, a prijaviti se možete zaključno sa 7. studenim 2021. godine putem sljedećeg linka: CFO of the Year ili direktno putem elektroničke pošte: Višnja Matković.

Titulu CFO-a godine za 2015. osvojio je Marko Čižmek, član uprave Valamar Riviere. Godinu kasnije, najboljim je proglašen Tomislav Rosandić, tada na poziciji člana Uprave HEP-a. Zoran Stanković, član Uprave Atlantic grupe CFO-om godine proglašen je 2017. godine, dok je priznanje za 2018. godinu odnio Krešimir Bubalo, član uprave Pevexa. Zbog uvjeta u okruženju izbor za 2019. godinu nije organiziran.

Pored osobnih podataka osoba koje uđu u natječaj (ime i prezime, naziv trgovačkog društva, životopis), prijave moraju sadržavati i popunjen upitnik na temelju kojeg će stručna komisija donijeti ocjenu. Ocjena će se sastojati od kvalitativnog i kvantitativnog dijela, a svaki dio nosi maksimalno 50 bodova. Kvalitativni dio ocjene donijet će se na temelju popunjenog upitnika, a kvantitativni dio će komisija izračunati na osnovu posljednjih javno dostupnih revidiranih financijskih izvještaja tvrtke čiji je CFO zaposlenik. Više detalja o kriterijima kao i o samom postupku prijavljivanja možete pronaći na sljedećem linku: kriteriji.  

Neovisni i stručni žiri koji će izabrati najboljeg hrvatskog financijskog direktora čine:

·         Prof. dr. sc. Boris Tušek, Ekonomski fakultet u Zagrebu, predsjednik

·         Dalibor Ćubela, Hrvatska udruga poslodavaca, Zagrebačka banka

·         Anita Lacmanović, SAP d.o.o.

·         Ante Samodol, ekonomist specijaliziran za financije, Libertas međunarodno sveučilište

·         Marina Tonžetić, Deloitte

Proglašenje pobjednika održat će se početkom prosinca na tradicionalnoj CFO konferenciji, a isti ulazi u regionalni izbor CFO-a za Jugoistočnu Europu koji će se po prvi puta održati u veljači 2022. godine.

Pozivamo sve zainteresirane financijske direktore da se priključe petom izboru za financijskog direktora godine te sve one koji takve poznaju da ih nominiraju za sudjelovanje u izboru.

Za dodatne informacije, slobodno kontaktirajte gđu Višnju Matković na tel: 01  2351 900

 

vrh stranice
vrh stranice