Darija Dretar nova predsjednica HUP-ove Koordinacije za duhanske proizvode

12.06.2014.

Koordinacija djeluje u okviru HUP-a i okuplja tvrtke koje se bave proizvodnjom, uvozom, distribucijom i prodajom duhanskih proizvoda

Darija Dretar, voditeljica korporativnih poslova i komunikacija u Japan Tobacco Internationalu nova je predsjednica Koordinacije za duhanske proizvode koja djeluje pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.


Odlučeno je to na zadnjem sastanku Koordinacije na kojem su izabrani i novi potpredsjednici - Marijana Bubalo (Philip Morris Zagreb) te Zoran Višnjić (TDR). Koordinacija će i u mandatu novog vodstva biti usredotočena na rješavanje problema duhanske industrije (kao što je primjerice nelegalno tržište duhanskih proizvoda) te sudjelovati u pripremi i procesu donošenja propisa relevantnih za industriju.
Koordinacija za duhanske proizvode osnovana je 2013. godine u okviru HUP-a a okuplja tvrtke koje se bave djelatnošću proizvodnje, uvoza, distribucije i prodaje duhanskih proizvoda na hrvatskom tržištu.

Trenutni članovi koordinacije su Adista d.o.o, BAT Hrvatska d.o.o, Hrvatski duhani d.d., Imperial Tobacco Zagreb d.o.o., iNovine d.d., JT International Zagreb d.o.o., Orbico d.o.o., Orestes grupa d.o.o., Philip Morris Zagreb d.o.o., Roberto Plus d.o.o., Tvornica duhana Udbina d.o.o., TDR d.o.o. i Tisak d.d.
vrh stranice
vrh stranice