Aktualno

05.11.2014. Seminar o suvremenim HR trendovima, Kampusu Sveučilišta (Radmile Matejčić 5 – Studentski centar na Trsatu), 10:00

05.11.2014.

Seminar o suvremenim HR trendovima s posebnim osvrtom na praksu upravljanja talentima, interno trenerstvo i mentorstvo,te MBTI (Myer-Briggs Type Indicator) koji će se održati u Rijeci, na Kampusu Sveučilišta (Radmile Matejčić 5 – Studentski centar na Trsatu) u srijedu, 05. studenog 2014. u vremenu od 10.00 do 15.00 sati

Svi koji se bave ili su na bilo koji način uključeni ili zainteresirani za razvoj ljudskih potencijala, vjerujemo da će biti zainteresirani čuti koji su aktualni trendovi na ovom području i iskustva vrhunskih predavačica s područja HR-a.

Seminar o suvremenim HR trendovima

05.11.2014.

HUP je u suradnji s udrugom U4HR dana 5.11.2014. godine u Kampusu u Rijeci organizirao seminar o suvremenim HR trendovima. Nazočne je pozdravio Nenad Seifert, direktor regionalnog ureda HUP-a u Rijeci, te je potom riječ dao Mariji Kalinić koja je predstavila udrugu U4HR te dala uvod u seminar.

Talent managementa

22.09.2014.

Prošli tjedan u Splitu je nastavljena suradnja Hrvatske udruge poslodavaca i udruge U4HR, održavanjem još jedne cjelodnevne radionice.

Prvo predavanje održala je Maja Crnjak, Predsjednica Udruge U4HR, na temu Talent managementa gdje je na primjeru Erste grupe opisana praksa provođenja, poteškoće s kojima se tijekom implementiranja procesa susreće HR odjel, ali i dobre strane cjelokupnog procesa.

Neka od ključnih pitanja koju su se postavljala su:
- Kako naći talente?
- Tko su potencijali i kako ih uopće prepoznati?
- Isplati li se ulagati u talente?
- Mora li mobilnost biti glavni kriterij?

Strukovna udruga HR Centar predstavila Kodeks Human Resuorces profesionalaca

18.09.2014.

Strukovna udruga HR Centar u utorak je na prigodnom događanju u Hrvatskoj udruzi poslodavaca službeno predstavila HR Kodeks - jedinstveni dokument u kojem se definira izvrsnost u poslovanju stručnjaka iz upravljanja ljudskim resursima. Uz predstavljanje HR Kodeksa, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca gospodin Davor Majetić i predsjednik udruge HR Centar gospodin Saša Jurković, potpisali su pismo podrške u kojem su definirali buduće korake s ciljem promocije i unaprjeđenja struke upravljanja ljudskim resursima u Hrvatskoj i regiji.

12.04.2013.

12.04.2013.

Održan je Okrugli stol na temu „IT rješenja – podrška upravljanju ljudskim potencijalima“, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca- HR4HR Centra izvrsnosti upravljanja ljudskim potencijalima i Ministarstva uprave. Cilj okruglog stola bio je razmotriti rješenja koja bi najbolje odgovarala potrebama kvalitetnog i efikasnog upravljanja zaposlenima u državnoj službi, s naglaskom na sustavu upravljanja radnim učinkom u funkciji realizacije organizacijskih ciljeva.
Tijekom Okruglog stola, kroz tri bloka prezentacija, predstavnici kompanije-korisnika IT rješenja i predstavnici iz IT-a prezentirali su svoja rješenja upravljanja ljudskim potencijalima.

18.02.2013.

18.02.2013.

Predstavnici Ministarstva uprave i HUP-a bili su u posjetu kompaniji Coca Cola HBC Hrvatska, prilikom kojeg posjeta je predstavljen njihov sustav za upravljanje učinkom, sustav za razvoj zaposlenika i nagrađivanje.

14.02.2013.

14.02.2013.

Predstavnici Ministarstva uprave i HUP-a bili su u posjetu Zagrebačkoj banci, prilikom kojeg posjeta je predstavljen njihov sustav upravljanja radnom uspješnošću.

07.02.2013.

07.02.2013.

Predstavnici Ministarstva uprave i HUP-a bili su u posjetu Siemensu, prilikom kojeg posjeta je predstavljen njihov sustav upravljanja radnom uspješnošću.

09.01.2013.

09.01.2013.

Predstavnici Ministarstva uprave i HUP-a bili su u posjetu tvrtci Holcim, prilikom kojeg posjeta je predstavljen model Evaluacije učinaka u Holcimu, kojeg je prezentirala Gorana Sandrić, Direktorica ljudskih potencijala Holcim (Hrvatska) d.o.o.
vrh stranice
vrh stranice