Aktualno


Predsjednica Udruge u panelu "Žene u biznisu"

05.10.2018.

Predsjednica HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica. lječilišta i ustanova za socijalnu skrb te članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina gđa. Jadranka Primorac, sudjelovala je na penalu “Žene u biznisu”, mit ili stvarnost? 

 

Lani su pacijenti u privatnim zdravstvenim ustanovama ostavili više od 3 milijarde kuna

24.08.2018.

 U Hrvatskoj postoji 1170 privatnih zdravstvenih ustanova, ordinacija, poliklinika i klinika, taj sektor ukupno upošljava oko 2000 ljudi, te drži 17 posto ukupne medicinske opreme u RH Ognjen Bagatin ravnatelj je zagrebačke Poliklinike Bagatin, jedne od vodećih za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju, a uz to je i član Izvršnog odbora HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb.

Održan sastanak s ministrom Horvatom

26.07.2018.

23. srpnja 2018. na inicijativu HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb održan sastanak s ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta g. Horvatom. U ime Udruge sastanku je prisustvovala predsjednica Jadranka Primorac i član Izvršnog odbora Ognjen Bagatin.  

 

(Ne)mogućnost korištenja programa i fondova Europske unije

27.04.2018.

Na inicijativu HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb održan je  4. travnja 2018. sastanak predstavnika Udruge u sastavu  Jadranka Primorac, Ognjen Bagatin, Domagoj Račić i Marijana Filipić s državnom tajnicom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Natašom Mikuš Žigman i Sanijem Ljubunčićem, načelnikom sektora za investicije i poduzetničku infrastrukturu.

vrh stranice
vrh stranice