9. savjetovanje o radnim odnosima - VIP u cestovnom prometu

05.06.2019.

U Hotelu Zeleni Kut, nedaleko Duge Rese, u mjestu Zvečaj, održan je 9./10 susreta vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga”.

Susret je započeo u 17:00 sati.

Svim okupljenim sudionicima obratio se Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. U uvodnom dijelu sudionicima je predstavljen projekt, aktivnosti u projektu, proračun i ostale stavke.

Svi sudionici imali su prilke pogledati i promo video uradak koji je prikazan na svim susretima do sada i koji su dobili u promo paketu svi sudionici ovih susreta.

Nakon uvodne riječi i predstavljenog promo materijala, sudionicima se je obratila Ana Falak, koordinatorica projektnog partnera iz HUP-a.

Stručni dio održali su kao i na svim susretima do sada, profesor radnog prava sa Pravnog fakulteta u Zagrebu, Viktor Gotovac te mag. iur. Dijana Fazlić.

Prvi dio predavanja odnosio se na Zakon o radu i radnim vremenima mobilnih radnika, dok se drugi dio  odnosio na socijalni dijalog, kolektivno pregovaranje i udruživanje radnika.

Svi sudionici su nakon predavanja ostali na večeri gdje su nastavili sa konstruktivnim raspravama i iskazali zadovoljstvo ovakvim projektom uz želju da se ponovno održe ovakvi susreti sa ciljem poboljšanja dijaloga među vozačima i poslodavcima.

vrh stranice
vrh stranice