8. međunarodna online konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj – 12. i 13. studenoga

13.11.2020.

Hrvatska udruga poslodavaca partner je dvodnevne 8. međunarodne konferencije o kontrolingu u Hrvatskoj koja će se održati 12. i 13. studenoga online, na engleskom jeziku.

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom Međunarodne udruge kontrolera (Internationaler Controller Verein ICV) organiziraju ICCCInternational Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling-događaj u Hrvatskoj i regiji.

Ove godine preselili smo konferenciju u online svijet, produljili je na dva dana, okupili mnogo više međunarodnih stručnjaka i omogućili uključivanje sudionika iz cijelog svijeta.

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jak okidač za fokusiranje na kontroling.

Predavači će ove godine biti sjajni stručnjaci iz Njemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španjolske, Slovenije i Hrvatske koji će govoriti o 13 tema usko vezanih uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja i potkrijepiti ih praktičnim primjerima.

Teme su povezane s „novom normalnom“ budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim ključnim pokazateljima u ovom trenutku te posebno s izvještavanjem, ali i s aktualnostima u odnosu između financijskog i menadžerskog računovodstva, rješenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnoj bolnici i mnogim drugima.

Konferencija je namijenjena svim razinama kontrolera, vlasnicima tvrtki, svim razinama menadžera i planera, podatkovnim znanstvenicima (data scientists), analitičarima podataka (data analysts), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svima drugima koji osjećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata.

Članovima HUP-a omogućujemo 10% popusta na kotizaciju.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete na ovoj POVEZNICI.

vrh stranice
vrh stranice