7.06.2018. Seminar „Bolje upravljanje rizicima na mjestima rada , Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje, Split, Dioklecijanova 7., 10:00 sati

07.06.2018.

Seminar „Bolje upravljanje rizicima na mjestima rada - Rezultati Drugog europskog istraživanja poduzeća o novim rizicima i rizicima u nastajanju (ESENER-2) i usporedba s iskustvom hrvatskih poslodavaca i radnika" će se održati u četvrtak 7. lipnja 2018. godine u  Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje u Splitu, u Dvorani Zlatna Vrata, Dioklecijanova 7.  Seminar je besplatan, a organizira ga Zavod za unapređivanje zaštite na radu uz potporu Europske agencije za zaštitu na radu (EU-OSHA). Sudionici će dobiti Potvrdu o sudjelovanju Europske agencije za zaštitu na radu i Zavoda.

Gost predavač bit će predstavnik EU-OSHA, g. Xabier Irastorza, a voditeljica Područnog ureda Split Inspektorata rada – MRMS, gđa Jadranka Skelin u razgovoru će predstaviti inspektorsku praksu. Predstavit će se više zanimljivih tema obuhvaćenih istraživanjem, o kojima će sudionici zajedno raspraviti, a seminar će se zaključiti druženjem uz zalogajčiće.

 Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici https://www.surveymonkey.com/r/5BV7P2N  do utorka 29. svibnja o.g. – broj mjesta je ograničen.  

 Za eventualna pitanja obratite se na mail: zanna.sostak@zuznr.hr ili tel.: 01/645-9232.

vrh stranice