6.10.2017. Radionica "Vještine pregovaranja", Koprivnički poduzetnik, Dravska 17, Koprivnica, 13:00

06.10.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Koprivničkim poduzetnikom poziva sve zainteresirane poslodavce na radionicu "VJEŠTINE PREGOVARANJA", a koja će se održati u petak, 6.10.2017. u 13:00 u Koprivnici.

Pregovaranje je jedna od vještina koja nam je od izuzetnog značaja kako u poslu tako i privatno.
Cilj ove radionica je pregled i stjecanje osnovnih znanja o elementima pregovora, osvijestiti potrebu različitog pristupa različitim sudionicima pregovaračkog procesa i u različitim pregovaračkim situacijama te daje korisne savjete kako što uspješnije pregovarati.


Sadržaj seminara:
• Što je pregovaranje
• Priprema za pregovore
• BATNA i ZOPA
• Pregovarački stilovi
• Komunikacija u pregovaranju
• Tips & tricks u pregovaranju

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje u kojem će se tijekom izlaganja odgovarati na pitanja sudionika.
Predavačica je mr.sc. Asja Lajtman Bosilj, poslovna savjetnica i trenerica, direktorica tvrtke Avus d.o.o. za poslovne usluge, organizaciju edukacija i razvoja zaposlenika, certificirana je trenerica poslovnih edukacija u programu verificiranom od Ministarstva obrazovanja i licencirana partnerica međunarodnog programa Master in Mind. Uz dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama ima i bogato iskustvo u održavanju internih i eksternih edukacija na području razvoja mekih vještina. Članica je HR centra i konzultantica EBRD.
vrh stranice
vrh stranice