6. sastanak projektnih partnera u Slovačkoj

15.05.2017.

9. i 10. svibnja 2017. partneri su organizirali 6. sastanak projektnih partnera u Liptovský Mikuláš, Slovačkoj gdje im je domaćin bila Slovačka udruga elektrotehničke industrije (ZEP SR). Fokus sastanka bila je prezentacija završenih, trenutnih i budućih projektnih aktivnosti, a povezanih prvenstveno s pilot treninzima i njihovom implementacijom. Partneri predstavnici strukovnih škola predstavljali su rezultate i nastojali evaluirati funkcionalnost i adekvatnost implementiranih kurikuluma. 

skillME projekt ulazi u završnu fazu i u sljedećim mjesecima projektni partneri fokusirat će se na završavanje pilot treninga i aktivnosti vezanih uz njih. Kako bi se označio kraj projekta i istaknule provedene aktivnosti, projektni partneri će organizirati nacionalne konferencije i završnu projektnu konferenciju., čiji je cilj predstaviti projektne aktivnosti europskim dionicima i diseminirati projektne rezultate, promovirati tripartitni pristup rješavanju ovih izazova i tražiti daljnju sinergiju kod multipliciranja projektnih rezultata. 

Svi projektni rezultati bit će predstavljeni na završnoj konferenciji koja će se održati u Ljubljani u listopadu 2017. godine i na kojoj će sudjelovati partneri iz svih zemalja koje su uključene u projekt.
vrh stranice
vrh stranice