5.6.2013., Završna konferencija projekta EU „Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini“, Zagreb, 10:00

05.06.2013.

Završna konferencija projekta EU „Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini“ održat će se 5. lipnja s početkom u 10:00 sati, u hotelu Esplanade, Mihanovićeva 1, Zagreb.
Cilj projekta je poboljšati provedbu politika za malo i srednje poduzetništvo na nacionalnoj razini na način da se stvori osnova za analitičku procjenu instrumenata politika za malo i srednje poduzetništvo temeljenih na pouzdanim podacima i potvrđenim metodologijama. Konferenciju će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, nakon čega će biti predstavljeni rezultati dvogodišnje provedbe projekta.
U prvom dijelu konferencije u kojem će se predstaviti drugo izvješće Opservatorija malog i srednjeg poduzetništva za 2013. godinu i mišljenja institucija korisnika ovog Izvješća o njegovu značaju i planovima izrade ovog izvješća u budućnosti sudjeluje Anny Brusić, direktorica HUP-Udruge malih i srednjih poduzetnika.
Program se nalazi u privitku, a svoj dolazak potvrdite na senada.muratovic@iaeni.com.hr do 4. lipnja 2013.

PROGRAM
vrh stranice