5.6.2013., Republika Hrvatska i zajednička trgovinska politika Europske unije, Slavonski Brod, 11:00

05.06.2013.

U Slavonskom Brodu, 5. lipnja u prostorijama Hrvatske gospodarske komore Slavonski Brod, Matije Mesića 9, HUP Osijek i HGK Županijska komora Slavonski Brod u suradnji sa Državnim uredom za trgovinsku politiku RH za poduzetnike organiziraju savjetovanje na temu: Republika Hrvatska i zajednička trgovinska politika Europske unije, s početkom u 11 sati. Predavači su djelatnici Državnog ureda za trgovinsku politiku. Cilj savjetovanja je upoznati poduzetnike s promjenama koje će nastupiti pristupanjem Republike Hrvatske Europskoj uniji, ulogama i odgovornostima dionika trgovinske politike EU te nadležnosti i aktivnostima Državnog ureda za trgovinsku politiku.
Članstvo Republike Hrvatske u Europskoj uniji omogućava poslodavcima poslovanje na jedinstvenom tržištu EU što sa sobom nosi ukidanje svih carinskih i necarinskih prepreka, ali i znatno povećanje konkurencije – na domaćem i stranom tržištu.
Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 4. lipnja 2013. godine na: hup-osijek@hup.hr ili telefon 031 251012.
vrh stranice