30.10.2018. Okrugli stol: Ciljano do posla; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 11:00

30.10.2018.

Okrugli stol na temu: „Ciljano do posla“ će se održati u utorak 30. listopada 2018. godine s početkom u 11 sati, u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, s ciljem pomoći u razumijevanju potreba poslodavaca u vidu radnog kadra te ćemo pomoću smjernica i prijedloga poslodavaca modernizirati školstvo u strukovnim školama.

Prva strukovna škola s kojom ćemo organizirati okrugli stol s poslodavcima Osječko-baranjske županije jest Ekonomska škola „Braća Radić“ iz Đakova koja u svoj obrazovni program želi uvrstiti 5 novih zanimanja: hotelijersko-turistički komercijalist, računalni operater, upravni referent, trgovački komercijalist, te administrator za EU fondove. Druge strukovne škole također žele promijeniti svoj obrazovni program, te ćemo im u daljnjoj suradnji s našim članovima pomoći prilagoditi potrebe poslodavaca sa školskim programom.

HUP je već aktivno počeo provoditi anketu kako bi se obrazovanje približilo poslodavcima, odnosno kako bi nakon srednjoškolskog obrazovanja proizašao kadar radnika koji bi imao potrebita znanja i vještine za obavljanje posla.

Sudjelovanje je besplatno, a molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do ponedjeljka 29. listopada 2018. godine do 12 sati na e-mail: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice